Skip to main content

FASHION TRENDS

Αυτά είναι τα 4 "ΙΤ" αξεσουάρ που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου την Άνοιξη

Fashion Forward!


Κέλλυ Νόβακ

Ο μήνας των Fashion Weeks πλησιάζει και όλα τα μάτια σύντομα θα είναι στραμμένα  στις γνωστές μεγαλουπόλεις, παρακολουθώντας, όχι μόνο τις νέες τάσεις και συλλογές, αλλά και τις εμφανίσεις του «δρόμου».

Οι συλλογές για την Άνοιξη/Καλοκαίρι, Resort, Pre-Fall αλλά και Fall 2014-2015 μάς έδωσαν μια μεγάλη γκάμα από νέα trends τα οποία θα θέλουμε να εφαρμόσουμε σύντομα. Και όχι μόνο. Ταυτόχρονα, μας έδωσαν και τάσεις στα αξεσουάρ. Γνωστοί fashion bloggers, editors κ.ά είναι σίγουρο ότι θα φορέσουν κάποια από αυτά.

Για να είσαι, όμως, πάντα ένα βήμα μπροστά, σου δείχνω ποια είναι αυτά τα items που θα φορεθούν περισσότερο και που θα πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου από τώρα, αν θέλεις να είσαι πάντα επίκαιρη και in style!

1. Chanel Grocery Bags: Αφού έστησε ένα ολόκληρο supermarket στο Grand Palais του Παρισίου, o Karl Lageferld δεν θα μπορούσε να μην δημιουργήσει τα αντίστοιχα αξεσουάρ με βάση αυτό το concept. Οι -εμπνευσμένες από καλάθια του σουπερμάρκετ αλλά και από προϊόντα που βρίσκουμε σε αυτό- τσάντες είναι ένα αξεσουάρ που κάθε γυναίκα θα θέλει να έχει στην ντουλάπα της.

springitems_1.jpg

 

2. Valentino Rainbow Accessories: Χρώμα, ζωντάνια και θετική ενέργεια λαμβάνουμε από τα -εμπνευσμένα από ουράνιο τόξο- αξεσουάρ του οίκου Valentino, από την Resort 2015 συλλογή. Η μόδα γίνεται παιχνίδι και σίγουρα όλες κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας.

springitems_2.jpg

 

3. Stella McCartney’s Star Flatforms: Τα αθλητικά παπούτσια ξέρεις ότι είναι της μόδας. Τα flatform παπούτσια είναι η εξέλιξη της μόδας αυτής, η οποία κάνει comeback αυτή την σεζόν. Τα συγκεκριμένα παπούτσια όμως είναι το «μέλλον» των παπουτσιών. Η τρακτερωτή σόλα τους αλλά και το σχέδιό τους, γίνονται η κρυφή επιθυμία όλων των γυναικών!

springitems_3.jpg

4. Fendi’s Furry Accessories: Για την Pre-Fall 2015 συλλογή, ο οίκος Fendi κάνει τις τσάντες με γούνα «της μόδας». Αυτό που τις κάνει και ξεχωρίζουν όμως είναι τα ιδιαίτερα prints αλλά και τα -εμπνευσμένα από τα Angry Birds- σχέδιά τους. Αλλά ο οίκος δεν σταματά εκεί. Η θήκη για iPhone κινητό, “Karlito”, με το πρόσωπο του Karl Lagerfeld σχεδιασμένο πάνω της, είναι το αξεσουάρ που όλες οι fashionistas θέλουν να έχουν!

springitems_4.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US