Αυτά είναι τα 6 σημαντικότερα trends από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

More 70s vibes!

Κέλλυ Νόβακ

Η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο μπορεί να έχει περάσει, αλλά αυτές οι 5 μέρες ήταν αρκετές για να μας «καθοδηγήσουν» για τις τάσεις της ερχόμενης σεζόν.

Η δεκαετία του ’70, δεν παρέλειψε να δώσει την «παρουσία» της, αλλά με ένα πιο mod και London-inspired ύφος. Παρόλα αυτά, είδαμε και άλλα trends να ευδοκιμούν, τα οποία σίγουρα θα αγαπήσεις από τώρα κιόλας. Ποια είναι αυτά; 

1. Pretty in Pink: Το είδαμε να «παίζει» πολύ και στην Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη, αλλά απ’ ότι φαίνεται και οι Λονδρέζοι σχεδιαστές έκαναν την «ανατροπή» και χρησιμοποίησαν στις συλλογές τους το ροζ αλλά και όλες τις αποχρώσεις του. 

londonfalltrends15_1.jpg

2. Fringes Everywhere: Ένα trend που προκύπτει από την δεκαετία του ’70 είναι τα κρόσσια, μόνο που σε αυτή την περίπτωση, παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα ρούχα.

londonfalltrends15_2.jpg

3. Mix and mix: Φέτος το φθινόπωρο, οι Λονδρέζοι σχεδιαστές σου δίνουν το «ελεύθερο» να παίξεις με prints, χρώματα αλλά και τις υφές. 

londonfalltrends15_3.jpg

4. Purple as an eggplant: Το μελιτζανί χρώμα «εισβάλλει» δίχως άλλο στην ντουλάπα σου, κάνοντας το ντύσιμό σου πιο dark αλλά και πιο chic από ποτέ. 

londonfalltrends15_4.jpg

5. Capes’ new dimension: Η πολυαγαπημένη σου κάπα παραμένει, για άλλη μια σεζόν, στην ντουλάπα σου, παίρνοντας μια νέα και πιο ενδιαφέρουσα διάσταση. Το μήκος της μακραίνει, αλλά αποκτά πιο ιδιαίτερα υφάσματα και νέες υφές, όπως κρόσσια. 

londonfalltrends15_5.jpg

6. Wallpaper and prints: Βικτοριανά εμπνευσμένα και περίπλοκα σχέδια που θυμίζουν ταπετσαρίες, γίνονται τώρα φορέματα και παλτό και δίνουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στα everyday looks σου.

londonfalltrends15_6.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares