Skip to main content

FASHION TRENDS

Αυτά είναι τα 6 σημαντικότερα trends από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

More 70s vibes!


Κέλλυ Νόβακ

Η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο μπορεί να έχει περάσει, αλλά αυτές οι 5 μέρες ήταν αρκετές για να μας «καθοδηγήσουν» για τις τάσεις της ερχόμενης σεζόν.

Η δεκαετία του ’70, δεν παρέλειψε να δώσει την «παρουσία» της, αλλά με ένα πιο mod και London-inspired ύφος. Παρόλα αυτά, είδαμε και άλλα trends να ευδοκιμούν, τα οποία σίγουρα θα αγαπήσεις από τώρα κιόλας. Ποια είναι αυτά; 

1. Pretty in Pink: Το είδαμε να «παίζει» πολύ και στην Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη, αλλά απ’ ότι φαίνεται και οι Λονδρέζοι σχεδιαστές έκαναν την «ανατροπή» και χρησιμοποίησαν στις συλλογές τους το ροζ αλλά και όλες τις αποχρώσεις του. 

londonfalltrends15_1.jpg

2. Fringes Everywhere: Ένα trend που προκύπτει από την δεκαετία του ’70 είναι τα κρόσσια, μόνο που σε αυτή την περίπτωση, παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα ρούχα.

londonfalltrends15_2.jpg

3. Mix and mix: Φέτος το φθινόπωρο, οι Λονδρέζοι σχεδιαστές σου δίνουν το «ελεύθερο» να παίξεις με prints, χρώματα αλλά και τις υφές. 

londonfalltrends15_3.jpg

4. Purple as an eggplant: Το μελιτζανί χρώμα «εισβάλλει» δίχως άλλο στην ντουλάπα σου, κάνοντας το ντύσιμό σου πιο dark αλλά και πιο chic από ποτέ. 

londonfalltrends15_4.jpg

5. Capes’ new dimension: Η πολυαγαπημένη σου κάπα παραμένει, για άλλη μια σεζόν, στην ντουλάπα σου, παίρνοντας μια νέα και πιο ενδιαφέρουσα διάσταση. Το μήκος της μακραίνει, αλλά αποκτά πιο ιδιαίτερα υφάσματα και νέες υφές, όπως κρόσσια. 

londonfalltrends15_5.jpg

6. Wallpaper and prints: Βικτοριανά εμπνευσμένα και περίπλοκα σχέδια που θυμίζουν ταπετσαρίες, γίνονται τώρα φορέματα και παλτό και δίνουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στα everyday looks σου.

londonfalltrends15_6.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Πού θα βρείτε τα πιο όμορφα γυναικεία φορέματα και μαγιό για αυτό το καλοκαίρι

Πώς να ανανεώσετε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα με ένα κλικ!

FASHION TRENDS

8 μονόχρωμα ολόσωμα μαγιό που θα φορέσεις και ως κορμάκι

Εκμεταλλεύσου τη θερινή σου στολή παραλίας και για looks στο νησί ή και την πόλη

FASHION TRENDS

Η Kendall Jenner μας προτείνει το τέλειο σετ εσωρούχων

Όμορφα κι άνετα, είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral