Skip to main content

FASHION TRENDS

Aυτές είναι οι 5 τάσεις που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Θα γίνουν οι αγαπημένες σου!


Κέλλυ Νόβακ

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου μάς προσφέρει πάντα μια πιο πολυτελή αισθητική στο ντύσιμό μας. Έτσι λοιπόν και αυτήν την φορά, οι Μιλανέζοι σχεδιαστές, δεν παρέλειψαν να μας τονίσουν ότι παρ’ όλη την οικονομική «δυσκολία» πολλών χωρών της Ευρώπης, η μόδα είναι μια διαφυγή απ’ όλα αυτά. Με πλούσια και εντυπωσιακά υφάσματα αλλά και ξεχωριστά στιλ, υποδεχόμαστε λοιπόν την νέα σεζόν με αυτές τις τάσεις:

1. Μεταλλική φούστα: Τα metallics ήταν μια τάση που φορέθηκε πολύ τον φετινό χειμώνα. Για να μην… ξοδεύεσαι λοιπόν, το φθινόπωρο βάλε και πάλι τα μεταλλικά στοιχεία και ρούχα στον ντύσιμό σου και συγκεκριμένα στις φούστες. Σε όλα τα στιλ και μήκη, ενσωμάτωσέ την στο ντύσιμό σου και εντυπωσίασε με κάθε σου εμφάνιση.

mfwtrendsfall15_1.jpg

2. Γούνινα Παπούτσια: Είναι ίσως και το πιο ιδιαίτερο παπούτσι της σεζόν. Παρόλα αυτά, δεν σταματάει να μας αρέσει, καθώς θα κάνει τόσο ξεχωριστές τις εμφανίσεις σου, που σίγουρα δεν θα θέλεις να βγάλεις από πάνω σου!

mfwtrendsfall15_2.jpg

3. Άντρας-Γυναίκα: Δεν θα σταματήσω να στο λέω, αλλά το unisex ντύσιμο είναι πλέον γεγονός, οπότε ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις και εσύ. Το ανδρόγυνο κοστούμι είναι μια καλή αρχή. Άπαξ και το δοκιμάσεις μια φορά, δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου! Μην διστάσεις να δανειστείς κάποιο του πατέρα σου ή και του συντρόφου σου!

mfwtrendsfall15_3.jpg

4. Βελούδο: Το βελούδινο ύφασμα θα κυριαρχεί από το φθινόπωρο στην ντουλάπα σου και γι’ αυτό ήρθε η ώρα να το υποδεχτείς καταλλήλως. Από total velvet looks, μέχρι φορέματα και παλτό, το ύφασμα αυτό δίνει μια ιδιαίτερη «κίνηση» στα ρούχα σου, που θα λατρέψεις. 

mfwtrendsfall15_4.jpg

5. Βικτοριανές μπλούζες: Το λευκό πουκάμισο δέχεται μια νέα αλλά με παλιά αισθητική μεταμόρφωση, δίνοντας ένα ρομαντισμό στα looks σου. Οι βικτοριανές εμπνευσμένες μπλούζες χαρίζουν απόλυτη κομψότητα στο ντύσιμό σου.

mfwtrendsfall15_5.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση