Skip to main content

FASHION TRENDS

Είναι οι thong boots ό,τι πιο trendy αυτή τη στιγμή;

Αντισυμβατικές και σέξι, αυτές οι μπότες ήρθαν για να μείνουν



Δεν είναι λίγες οι φορές που στην ιστορία της μόδας έχουμε βρεθεί αντιμέτωπες με τον ορισμό του καλαίσθητου ή ακόμα και του χρήσιμου… Μια μεγάλη εταιρεία μόδας ωστόσο προσπαθεί να κάνει τις thong boots το επόμενο στιλιστικό trend – και τα καταφέρνει. Η πολυτελής μάρκα έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά το απροσδόκητο υβρίδιο υποδημάτων πέρυσι κατά τη διάρκεια της άνοιξης του 2023 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όπου μοντέλα όπως η FKA Twigs, η Bella Hadid και η Emily Ratajkowski περνούσαν στην πασαρέλα φορώντας τα. Τα παπούτσια εφαρμόζουν άνετα, σαν μια μπότα κάλτσας γύρω από τις γάμπες, και μετατρέπονται άψογα σε ένα πέδιλο σε στυλ «στρινγκ» που αποκαλύπτει τα δάχτυλα, με λεπτοκαμωμένο τακούνι και φερμουάρ στο εσωτερικό.

Στην αγορά στη διάθεσή σου θα βρεις πλέον πολλές επαναλήψεις των ιδιόμορφων τακουνιών. Κυκλοφορούν τόσο σε δέρμα όσο και σε σουέτ σε μια ποικιλία χρωμάτων που κυμαίνονται από ουδέτερα όπως μαύρο, λευκό και καφέ έως πιο λαμπερές επιλογές όπως το παστέλ κίτρινο και το νέον ροζ. Υπάρχει ένα στυλ μέχρι το γόνατο και το χαμηλότερο μέχρι τον αστράγαλο, αν και το πρώτο είναι σίγουρα η πιο διχαστική επιλογή. Επί του παρόντος, λίγες μόνο επιλογές είναι διαθέσιμες για online αγορές, αν και πολλά μεγέθη έχουν εξαντληθεί, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες του αρχικού λανσαρίσματος. Η απότομη τιμή οδήγησε επίσης στη δημιουργία πολλών πλαστών που έκαναν τον γύρο του TikTok.

Όσο αμφιλεγόμενες κι αν είναι, οι περίεργες αυτές μπότες έχουν βρεθεί στα πόδια πολλών διασημοτήτων από την αποκάλυψή τους τον Οκτώβριο του 2022. Η Rita Ora τα φόρεσε για μια βόλτα στη Νέα Υόρκη τον Ιανουάριο, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες. Η Gabrielle Union, η Emma Corrin και η Natasha Lyonne έχουν φορέσει ένα ζευγάρι σε διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους. Τόσο η Sydney Sweeney όσο και η Kendall Jenner έχουν ποζάρει για τις εμφανίσεις της εταιρείας, εξαπλώνοντας έτσι τη διαφημιστική εκστρατεία ακόμη περισσότερο. Δεν θα εκπλαγούμε αν ακόμη περισσότερα αστέρια εμφανιστούν με αυτές αυτό το φθινόπωρο – είναι άλλωστε τα ιδανικά μεταβατικά υποδήματα από τη μία εποχή στην άλλη.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσα «άσχημα» παπούτσια έχουν κερδίσει ευρεία επιδοκιμασία τα τελευταία χρόνια - βλέπε: διακοσμημένα Crocs, βαρετά πάνινα παπούτσια και τα καρτουνίστικα Big Red Boots του Mschf - είναι ξεκάθαρο ότι τα thong boots βρίσκονται σε παρόμοια τροχιά, μαγνητίζοντας όλο και περισσότερες θαυμάστριες μέρα με τη μέρα.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα