Skip to main content

FASHION TRENDS

5 stylish τρόποι για να φορέσεις το jean σου

Δημιουργικοί τρόποι για να φορέσεις το πιο versatile ρούχο της γκαρνταρόμπας σου σε διαφορετικές περιστάσεις.



Το jean είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια στη ντουλάπα μιας γυναίκας, χάρη στην κομψότητα και την άνεση που συνδυάζει. Είναι παράλληλα και ένα versatile ρούχο που μπορεί να συνδυαστεί δημιουργικά με διαφορετικά κομμάτια και αξεσουάρ, για να φορεθεί σε μια σειρά από διαφορετικές περιστάσεις – από το πρωί ως το βράδυ. Ακολουθούν πέντε δημιουργικοί τρόποι για να φορέσεις το jean σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Boyfriend jean με ρεβέρ συνδυασμένο με γόβες

Πάρε ένα φαρδύ boyfriend jean και σήκωσε τα ρεβέρ του για μια casual αλλά κομψή εμφάνιση. Συνδύασέ το με ψηλοτάκουνα παπούτσια ή cool μποτάκια για ένα απρόσμενο twist. Πρόσθεσε από πάνω μια λευκή μπλούζα πολυτελούς υφάσματος και σφράγισε την εμφάνιση με ένα αντρικό σακάκι για πιο λαμπερή εμφάνιση.

Distressed jean με graphic tee και δερμάτινο μπουφάν

Συνδύασε το distressed jean σου – αυτό δηλαδή που έχει φορεθεί αρκετά για να φθαρεί με κομψό τρόπο – με ένα έντονο graphic tee με ένα μήνυμα που σου ταιριάζει ή της αγαπημένης σου μπάντας για πιο rock αποτέλεσμα. Συνδύασε με ένα κλασικό δερμάτινο μπουφάν, σε biker φιλοσοφία. Ολοκλήρωσε με αρβύλες ή τα αγαπημένα σου πάνινα sneakers.

Φαρδύ ψηλόμεσο jean με crop top και statement ζώνη

Το φαρδύ jean επιστρέφει και αποτελεί ένα από τα πιο άνετα κομμάτια της ντουλάπας σου. Φόρεσέ το με ένα κομψό crop top και ανάδειξε τη μέση σου με μια statement ζώνη. Chunky πέδιλα με τακούνι ή mules θα σφραγίσουν το look σου.

Denim on Denim

Μπορεί παλιά να θεωρείτο μεγάλο στυλιστικό φάουλ – γι’ αυτό και το αποκαλούσαν Canadian Tuxedo – όμως πλέον μπορείς να συνδυάσεις περισσότερα από δύο jean κομμάτια σε μια εμφάνιση. Παίξε λοιπόν το χαρτί του Denim on Denim, φορώντας το jean παντελόνι σου με ένα jean μπουφάν – ιδανικά διαφορετικής απόχρωσης. Ένα απλό λευκό μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια για ένα casual αλλά κομψό σύνολο και είσαι έτοιμη.

Ψηλόμεσο jean με κιμονό και μποτάκια

Το ψηλόμεσο jean μπορεί να είναι απίστευτα κολακευτικό για όλους του σωματότυπους, ενώ είναι και φοβερά άνετο για την έντονη καθημερινότητά σου. Συνδύασέ το με ένα flowy εμπριμέ κιμονό και μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, για μια boho φθινοπωρινή εμφάνιση. Για περισσότερη ένταση, πρόσθεσε μερικά layered κολιέ.

Να θυμάσαι ότι αξεσουάρ όπως οι ζώνες τα καπέλα και τα statement κοσμήματα, μπορούν επίσης να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη των jean παντελονιών σου. Μην φοβάσαι να πειραματιστείς με διαφορετικές υφές, μοτίβα και χρώματα στα υφάσματα για να προσθέσεις περισσότερη δημιουργικότητα στις εμφανίσεις σου.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά