Skip to main content

FASHION TRENDS

Office trends: για να μη σε απασχολεί το «τι να φορέσω πάλι αύριο»

Πώς να είσαι κομψή στο γραφείο ώστε να δουλεύεις με ανεβασμένη διάθεση



Σε ενθουσιάζει η ιδέα του φθινοπώρου; Θα έπρεπε! Το καλύτερο μέρος του φθινοπώρου είναι οι νέες τάσεις της μόδας. Και αφού δούλευα από το σπίτι για τόσο καιρό, είμαι στην πραγματικότητα πολύ ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στο γραφείο, καθαρά επειδή οι «συνδυασμοί που ξέρω ότι πρόκειται να φτιάξω θα είναι βόμβα». Αν και συνειδητοποιώ ότι η εργασιακή κατάσταση του καθενός είναι διαφορετική, υπάρχουν σύνολα που λειτουργούν σχεδόν σε κάθε περιβάλλον γραφείου, από πιο εταιρικά περιβάλλοντα μέχρι, μέχρι πιο stylish και δημιουργικά πόστα.

Η νέα σεζόν σε προκαλεί να προμηθευτείς άφθονα πουλόβερ, υπερμεγέθη blazers, pencil φούστες και πλεκτά σε πλεκτά σε πλεκτά σε αφθονία!

Εδώ μερικές συμβουλές για να είσαι εύκολα κομψή κάθε εργάσιμη μέρα

Προετοιμάσου από το προηγούμενο βράδυ. Επίλεξε όλο το outfit της επόμενης μέρας -από τα ρούχα μέχρι τα αξεσουάρ και τα παπούτσια- πριν πέσεις για ύπνο. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο. 

Οργάνωσε τα αξεσουάρ σου. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις τι αξεσουάρ ταιριάζει με τα ρούχα που έχεις επιλέξει. Για αυτό προσπάθησε να έχεις σε ένα κουτί ή ένα συρτάρι όλα σου τα κοσμήματα, σωστά οργανωμένα. Φρόντισε να έχουν απόσταση μεταξύ τους, γιατί το τελευταίο πράγμα που θες είναι να μπλεχτούν οι αλυσίδες μεταξύ τους.

Μην το παρακάνεις. Προσπάθησε να μην «φορτώνεις» πολύ το ντύσιμό σου με αξεσουάρ. Αν, για παράδειγμα, βάλεις ένα έντονο κολιέ, δεν χρειάζεται να βάλεις και σκουλαρίκια ή βραχιόλια. Έτσι θα γλιτώσεις χρόνο αλλά και θα αποφύγεις τον κίνδυνο να αποκτήσεις ένα «παραφορτωμένο» look.

Κάνε προεργασία. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έτοιμη την τσάντα σου από το βράδυ. Βεβαιώσου πως έχεις βάλει τυχόν σημαντικά έγγραφα της επόμενης μέρας. Επίσης, αν έχεις προγραμματίσει κάποια έξοδο για μετά τη δουλειά, φρόντισε να έχεις πάρει μαζί σου βολικά παπούτσια και ένα μικρό νεσεσέρ με καλλυντικά για να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου.

Πώς να κάνεις τη διαφορά

Aν ψάχνεις ένα εύκολο φθινοπωρινό κομμάτι που θα κάνει τις εμφανίσεις σου να ξεχωρίζουν, μια διαχρονική καμπαρντίνα είναι ένα κλασικό αξεσουάρ που θα προσθέτει αστική θηλυκή κομψότητα όλες τις ώρες. Αυτό το φθινόπωρο, ανάδειξε τη δική σου πάνω από ένα αξιοσημείωτο πλεκτό μάξι φόρεμα. Και για να δέσεις ολόκληρο το φθινοπωρινό φόρεμα εργασίας μαζί, ολοκληρώστε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι εκρού μποτάκια. Άλλα απαραίτητα κομμάτια, όπως ριγέ σακάκι, γιλέκα κοστουμιών και κομμένα μάλλινα τζάκετ, δεν πρέπει να αγνοηθούν, καθώς συνδυάζονται καλά με κομψά αθλητικά παπούτσια πόλης, τζιν κατάλληλα για το γραφείο και πολλές άλλες επαγγελματικές -και μη- δραστηριότητες.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».