Skip to main content

FASHION TRENDS

Jean jacket: πώς να το αναδείξετε στις εμφανίσεις σας

Πώς να συνδυάσετε ένα key-piece της γκαρνταρόμπας σας



Ανεξάρτητα από το προσωπικό σας στυλ, ένα τζιν μπουφάν είναι εύκολα ένα από τα πιο ευέλικτα και ανθεκτικά προϊόντα μόδας που μπορείτε να έχετε στην ντουλάπα σας. Οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά ένα τζιν σακάκι είναι ένα κλασικό κομμάτι που θα το πιάσεις ξανά και ξανά. Αλλά το να ξέρεις τι να φορέσεις με ένα τζιν σακάκι μπορεί να μοιάζει με πρόκληση. Ποιοι είναι οι κανόνες για να φορέσεις ένα τζιν μπουφάν με τζιν; (Πιστέψτε μας, δεν είναι το μυστήριο που νομίζετε ότι είναι.) Και είναι δυνατόν να φορέσετε ένα τζιν μπουφάν αν στοχεύετε σε μια κομψή εμφάνιση; (Ειδοποίηση spoiler: ναι!) Μπροστά, προσφέρουμε τις καλύτερες συμβουλές μόδας για το πώς να αναδείξετε ένα τζιν μπουφάν.

Τι μπορείτε να φορέσετε με ένα τζιν μπουφάν;

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το στυλ ενός τζιν σακάκι είναι ότι αυτό το ευέλικτο ρούχο συνδυάζεται καλά σχεδόν με τα πάντα. Παρόλο που πιθανότατα δεν θα φορέσετε ένα σε μια περίεργη εκδήλωση με μαύρη γραβάτα, μπορείτε εύκολα να φορέσετε ένα τζιν σακάκι οπουδήποτε αλλού — και σχεδόν με όλα όσα κρέμονται αυτή τη στιγμή στην ντουλάπα σας.

Τα τζιν τζάκετ στρώνουν υπέροχα πάνω από καθημερινά μπλουζάκια και κομψά μπλουζάκια, και ένα μεγάλο τζιν μπουφάν τοποθετημένο πάνω από ένα ογκώδες πλεκτό πουλόβερ δημιουργεί ένα ζεστό αποτέλεσμα με πολλές υφές. Όσο για το κάτω μέρος, τα τζιν μπουφάν μπορούν να βοηθήσουν να ταιριάξετε μια φούστα ή φόρεμα, και συνδυάζονται τέλεια με μια ποικιλία από στυλ παντελονιού.

Πώς να αναδείξετε το στυλ 5 διαφορετικών τζιν μπουφάν

Είστε έτοιμοι να μάθετε τις λεπτομέρειες του πώς να φορέσετε ένα τζιν σακάκι; Έχουμε καταλήξει σε ένα σωρό ιδέες για ρούχα για να δοκιμάσετε τα πάντα, από κλασικά τζιν μπουφάν μέχρι τζιν μπουφάν blue black.

Κλασικό μπλε

Ένα μοντέρνο, καλοφτιαγμένο τζιν μπουφάν σε κλασικό μπλε, ανήκει στην γκαρνταρόμπα όλων. Μπορείτε να το στρώσετε πάνω από οποιοδήποτε casual έως ημιεπίσημο ντύσιμο για να προσδώσετε υφή, δομή και διάσταση στο σύνολό σας. Φαίνεται επίσης υπέροχο με μερικά καλά τοποθετημένα χρώματα. Δοκιμάστε το με ένα τολμηρό, γραφικό μπλουζάκι και λευκό τζιν ή ένα έντονο κίτρινο sundress με γήινα σανδάλια. Ή διατηρήστε το κλασικό με ένα λευκό μπλουζάκι και σκούρο τζιν.

Light-Wash

Για μια δροσερή και casual εμφάνιση, επιλέξτε ένα ελαφρύ τζιν μπουφάν. Έχει ακόμα την κλασική αισθητική, αλλά διαβάζεται πιο απαλό και ουδέτερο. Για να ακουμπήσετε σε αυτό το vibe, συνδυάστε το με ένα λευκό λινό φόρεμα και κρεμ καφέ σανδάλια. Για πιο splash στιλ, δοκιμάστε το με ένα φαρδύ παντελόνι με σχέδια και ένα απλό μπλουζάκι σε συμπληρωματική απόχρωση, όπως πέτρα, κρεμ ή μπεζ.

Μαύρο

Ένα μαύρο τζιν μπουφάν μπορεί να φαίνεται έντονο, αλλά αυτό είναι ένα άλλο βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας που μπορεί γρήγορα να ολοκληρώσει μια ποικιλία ρούχων. Δοκιμάστε μια πολυεπίπεδη εμφάνιση μαύρο σε μαύρο συνδυάζοντάς το με ένα μαύρο κορμάκι και ένα κολάν από τεχνητό δέρμα ή ένα μαύρο τζιν. Για πιο απαλή εμφάνιση, φορέστε το με ένα ουδέτερο φόρεμα σε καμηλό ή γκρι χρώμα και αλείψτε το look με μαύρα παπούτσια.

Χρωματιστό

Μαζί με το μαύρο, το λευκό και το κλασικό μπλε, θα βρείτε τζιν μπουφάν σε ποικιλία χρωμάτων. Αυτά μπορεί να κυμαίνονται από απαλά παστέλ όπως ροδακινί, μέλι ή μέντα έως πιο κορεσμένες αποχρώσεις όπως αληθινό κόκκινο, μουσταρδί κίτρινο ή ζεστό ροζ.

Όταν αποφασίζετε τι θα φορέσετε με ένα τζιν σακάκι σε μη παραδοσιακό χρώμα, το κλειδί είναι να αφήσετε το σακάκι να πάρει το επίκεντρο. Ξεχωρίζει ήδη, οπότε μπορείτε να το αφήσετε να αναδειχθεί ενώ τα υπόλοιπα ρούχα σας χρησιμεύουν ως ένα πιο ουδέτερο σκηνικό. Για παράδειγμα, συνδυάστε ένα ανοιχτό ροζ τζιν σακάκι με ένα παντελόνι με σχέδια ή τζιν με σκούρο χρώμα, φορέστε ένα κόκκινο τζιν μπουφάν με ένα ασπρόμαυρο μπλουζάκι με ρίγες και ένα σκούρο τζιν παντελόνι ή ένα πράσινο τζιν μπουφάν με ελαφρύ τζιν και ένα τραγανό λευκό μπλουζάκι.

Στιλιζαρισμένο

Το βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας έρχεται επίσης σε μια χούφτα σούπερ στυλιζαρισμένες επιλογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε τζιν μπουφάν με κλασικές λεπτομέρειες δυτικού στιλ, διακοσμημένα με ζωγραφισμένα στο χέρι χαρακτηριστικά ή διακοσμημένο με παιχνιδιάρικο κρόσσι, στολίδια ή κεντήματα. Και πάλι, το κλειδί για να φορέσετε ένα τζιν σακάκι με αυτό το ύφος είναι να το αντιμετωπίζετε σαν το κύριο γεγονός. Συνδυάστε το με απλά μπλουζάκια, t-shirts ή κλασικά τζιν.

Τι παντελόνι να φορέσεις με ένα τζιν μπουφάν

Το παντελόνι μπορεί να είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για να συνδυάσετε ένα τζιν σακάκι. Πρέπει να το παίξετε με ασφάλεια, να ακολουθήσετε την προσέγγιση denim-on-denim ή να δοκιμάσετε μια άλλη επιλογή style-forward;

Ο παλιός εμπειρικός κανόνας είναι να αποφεύγετε οτιδήποτε πολύ ταιριαστό, αλλά υπάρχουν τρόποι να παραβιάσετε αυτόν τον κανόνα και να φαίνεστε κομψοί και συνδυασμένοι. Για παράδειγμα, ένα μαύρο τζιν μπουφάν με μαύρο τζιν φαίνεται cool και κομψό και το λευκό σε λευκό φαίνεται φρέσκο ​​για το καλοκαίρι. Για να προσθέσετε διάσταση σε ένα μονόχρωμο σύνολο, πλέξτε μερικά χρώματα εδώ κι εκεί με παπούτσια, αξεσουάρ και τσάντες. Για ένα διακριτικό ποπ, δοκιμάστε μεταλλικά κοσμήματα με στρώσεις ή παπούτσια με σχέδια.

Το μπλε τζιν σε μπλε τζιν είναι λίγο πιο δύσκολο να το κυκλοφορήσετε, αλλά μπορεί ακόμα να γίνει. Σε περίπτωση αμφιβολίας, στρώστε αποχρώσεις σκούρου και ανοιχτού τζιν μαζί. Για παράδειγμα, δοκιμάστε ένα ελαφρύ τζιν σακάκι με σκούρο ή κλασικό τζιν.

Πώς να συνδυάσετε ένα τζιν μπουφάν

Ενώ το τζιν συνήθως μοιάζει casual, μπορείτε να ταιριάξετε ένα τζιν σακάκι συνδυάζοντάς το με υπερυψωμένα αξεσουάρ και ρούχα. Ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να δημιουργήσετε ένα κομψό, κομψό σύνολο με ένα τζιν μπουφάν είναι να το συνδυάσετε με ένα φόρεμα ή φούστα. Ένα κομψό τσαντάκι χιαστί, κρεμαστό σκουλαρίκια και παπούτσια με κλειστές μύτες θα ολοκληρώσουν το ντύσιμο.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να ταιριάξετε ένα τζιν μπουφάν με παντελόνι. Συνδυάστε το σακάκι σας με μαύρο παντελόνι, μεταξένια μπλούζα και γυαλιστερές μπλούζες. Σε γενικές γραμμές, το τζιν με σκούρο χρώμα, το μαύρο τζιν και το λευκό τζιν είναι πιο εύκολο να ντυθείτε από τα στυλ ανοιχτόχρωμης πλύσης.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες σχετικά με το τι να φορέσετε με ένα τζιν μπουφάν. Ανεξάρτητα από το προσωπικό σας στυλ μόδας, ένα τζιν μπουφάν είναι ένα βασικό ένδυμα που θα μπορείτε να ενσωματώσετε σε οποιοδήποτε ντύσιμο για σχεδόν κάθε περίσταση στο ημερολόγιό σας. 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού