Skip to main content

FASHION TRENDS

Τρεις τάσεις από τις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας της Κοπεγχάγης

Που θα μεταμορφώσουν την γκαρνταρόμπα σας για το 2024



Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης έχει αποδειχθεί πραγματικός υποψήφιος για να γίνει η πέμπτη πρωτεύουσα της μόδας τις τελευταίες σεζόν. Εδώ είναι οι 3 βασικές τάσεις από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης φθινόπωρο/χειμώνα 2024.

HIGH/LOW

Θα ξέρετε ήδη τα πάντα για την τάση αυτή που είναι τεράστια αυτή τη στιγμή χάρη σε Gucci, Miu Miu, 16Arlington, Bottega Veneta, Nensi Dojaka και Erdem – αλλά για το AW24 αυτή η εμφάνιση δεν γίνεται μόνο πιο φορέσιμη αλλά και πολύ πιο ευχάριστη χάρη στην προσθήκη ενός χοντρού πλεκτού στην κορυφή. Αυτό το υψηλό/χαμηλό στυλ συνδυασμού σούπερ κομματιών με απαλά, casual ρούχα δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά χάρη στις πασαρέλες στην Κοπεγχάγη έχει γίνει κάτι σαν μια σούπερ σέξι ενημέρωση. Και μη φοβάστε, γιατί αν δεν σας αρέσει να φοράτε το εσώρουχο ως εξωτερικό κομμάτι, μπορείτε πάντα να το αλλάξετε για κοντό σορτς ή μια σέξι δερμάτινη φούστα à la Munthe.

ΑΣΥΜΕΤΡΙΑ

Η Gen Z μπορεί να ακύρωσε βάναυσα την αγαπημένη πλάγια χωρίστρα στον κόσμο της millennial ομορφιάς (ίσως ανεπιτυχώς) – αλλά δεν απειλούν την αγάπη της βιομηχανίας της μόδας για λίγη ασυμμετρία. Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι μερικές από τις πιο καυτές μάρκες της Κοπεγχάγης – τις οποίες λατρεύουν οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της μόδας του Gen Z – κλίνουν στην εμφάνιση περισσότερο από ποτέ. Είτε είναι το ένα πόδι εκτεθειμένο μέσω μιας δραματικής σχισμής στο πλάι, κάποιας ανομοιόμορφης κίνησης έξω από τους ώμους ή ενός απλού στριφώματος, φαίνεται – για την επόμενη σεζόν τουλάχιστον – όσο πιο εντυπωσιακό είναι το ντύσιμό σας τόσο το καλύτερο.

ΣΕΤ ΦΟΥΣΤΑΣ

Η χαμηλή μέση είναι μεγάλη είδηση ​​για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα – χάρη σε μεγάλο βαθμό σε όλους, από τον Givenchy και τη Stella McCartney μέχρι τους Zimmermann, Proenza Schouler, Nensi Dojaka και Sandy Liang που τα υπερασπίζονται στις συλλογές τους για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023 – αλλά καθώς εμείς μεταβαίνουμε στα τέλη του 2024, η εμφάνιση ανεβαίνει σε νέα ύψη με την εισαγωγή της τάσης στον κόσμο των σετ φούστας. Είτε συνδυάζονται με ένα σακάκι, μια καθημερινή μπλούζα ή ένα τοπ σε στυλ bralette, αυτά τα σετ φούστας χαμηλού ύψους είναι μια εξαιρετικά εύκολη εμφάνιση που απαιτεί λίγο άλλο στυλ ή αξεσουάρ.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».