Skip to main content

FASHION TRENDS

Η Blake Lively σε μια απροσδόκητη animal print εμφάνιση στην επίδειξη του Michael Kors στο NYFW

Είναι το animal prin το επόμενο μεγάλο trend;



Αφού επευφημούσε τον Travis Kelce στο Super Bowl με την BFF Taylor Swift μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, η Lively επέστρεψε στη Νέα Υόρκη την Τρίτη, αυτή τη φορά για να στηρίξει τον καλό της φίλο Michael Kors. Και μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε στην ηθοποιό όσον αφορά τη μόδα (είδες το χαριτωμένο αθλητικό look της στο μεγάλο παιχνίδι;).

Η Blake Lively δεν πέρασε απαρατήρητη στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Η εμφάνισή της για το σόου εξέπληξε με ένα ασυνήθιστο print, το οποίο θα μπορούσε να γίνει η νέα τάση για το 2024. Ο σχεδιαστής παρουσίασε τη συλλογή του για το φθινόπωρο-χειμώνα 2024 και η πρώτη σειρά προσέλκυσε μια ομάδα διασημοτήτων. Εκτός από τη Lively, η Katie Holmes, η Nina Dobrev και η Rachel Zegler παρακολούθησαν το σόου.

Ωστόσο, ενώ οι άλλοι καλεσμένοι επέλεξαν σε μεγάλο βαθμό για μινιμαλιστικές εμφανίσεις, η Lively πήγε για ένα απροσδόκητο σύνολο, φυσικά από τον Michael Kors. Η στολή περιείχε ένα ασορτί παλτό και μια φούστα, το καθένα σε ένα εντυπωσιακό print καμηλοπάρδαλης. Η 36χρονη συνδύασε το look με ένα καφέ τοπ, ασορτί μπότες και καλσόν, μια μικρή τσάντα και μεγάλα σκουλαρίκια κρίκους.

Τα Animal prints, αν και θεωρούνται κλασικά, βρίσκονται στη μέση μιας σημαντικής στιγμής. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην TikTok αισθητική της τάσης «σύζυγος μαφίας», η οποία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε παλτά από ψεύτικη γούνα, δέρμα και έντονα χρυσά κοσμήματα. Το αδιαμφισβήτητο αγαπημένο print, ωστόσο, είναι το leopard print. Αλλά μοτίβα ζέβρας, τίγρης και αγελάδας αξίζει επίσης να δοκιμάσετε - και τώρα, χάρη στη Blake Lively, εμπνεόμαστε να δοκιμάσουμε και ένα μοτίβο καμηλοπάρδαλης.

Για παρόμοιο look με αυτό της Lively, επιλέξτε μια εμφάνιση σε ουδέτερο χρώμα και μην φοβάστε να φορέσετε πολλά κομμάτια. Ή αν θέλετε να προσεγγίσετε την τάση σιγά-σιγά, επιλέξτε ένα μοναδικό αντικείμενο, όπως ένα αξεσουάρ ή παλτό με animal print.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου