Skip to main content

FASHION TRENDS

Red sock trend: Πώς να ακολουθήσεις την τάση με τις κόκκινες κάλτσες χωρίς να «σε φορέσει»

Φόρα κι εσύ κόκκινες κάλτσες και καλσόν στα looks σου, ακριβώς όπως οι celebrities!



Στην αρχή το βλέπαμε και δεν το πιστεύαμε, όμως πλέον επιβεβαιώθηκε ως μια από τις πιο ισχυρές τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023-2024. Οι κόκκινες κάλτσες και τα καλσόν είναι πια παντού, κι αν θες να ακολουθήσεις την εκκεντρική μα και fun τάση χωρίς να «σε φορέσει», τότε δες τι πρέπει να κάνεις.

Keep it Simple

Δεδομένου ότι οι κόκκινες κάλτσες μπορεί να τραβήξουν τα βλέμματα, είναι καλύτερο να διατηρήσεις το υπόλοιπο ντύσιμό σου σχετικά απλό για να τις αφήσεις να ξεχωρίζουν. Διάλεξε ουδέτερα κομμάτια ρούχων όπως μαύρο, λευκό, γκρι ή navy για να δημιουργήσεις μια ισορροπημένη εμφάνιση.

Δημιούργησε αντίθεση με συμπληρωματικά χρώματα

Το κόκκινο συνδυάζεται ωραία με χρώματα όπως το μπλε, το πράσινο και το κίτρινο. Σκέψου να ενσωματώσεις αυτά τα συμπληρωματικά χρώματα στο ντύσιμό σου για να δημιουργήσεις οπτικό ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, θα μπορούσες να φορέσεις ένα μπλε τζιν ή ένα πράσινο πουλόβερ για να συμπληρώσεις οπτικά τις κόκκινες κάλτσες.

Πειραματίσου με τα ντεσέν και τα μοτίβα

Μην φοβάσαι να παίξεις με ντεσέν και μοτίβα όταν επιλέγεις τις κόκκινες κάλτσες σου. Μπορούν να προσθέσουν προσωπικότητα στο ντύσιμό σου και να δημιουργήσουν μια διασκεδαστική, εκλεκτική εμφάνιση. Το ενδεχόμενο να τις συνδυάσεις με ρούχα με ρίγες, καρό ή πουά για μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό, αν το κάνεις όμως ισορροπημένα αποδίδει.

Διάλεξε τα σωστά παπούτσια

Τα παπούτσια που φοράς μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη συνολική εμφάνιση του ντυσίματός σου. Για ένα casual look, διάλεξε κόκκινες κάλτσες με sneakers ή δερμάτινα loafers. Παπούτσια τύπου Οxford, μποτάκια ή κλασικές μπαλαρίνες είναι επίσης σωστή επιλογή για μια πιο κομψή, επίσημη εμφάνιση.

Σκέψου την περίσταση

Σκέψου το πλαίσιο στο οποίο θα φοράς τις κόκκινες κάλτσες σου. Για casual εξόδους ή για καθημερινή χρήση, μπορείς να επενδύσεις σε μια πιο παιχνιδιάρικη προσέγγιση. Ωστόσο, εάν πρόκειται να βρεθείς σε επίσημη εκδήλωση ή σε επαγγελματικό περιβάλλον, είναι καλύτερο να επιλέξεις μια πιο λεπτή προσέγγιση.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου