Skip to main content

FASHION TRENDS

Yellow butter – το πιο βουτυρένιο χρώμα φοριέται παντού

Ουδέτερο, ανοιξιάτικο, φωτεινό, είναι εδώ και σου πάει!



Το καθοριστικό χρώμα της χρονιάς βρίσκεται πλέον σε κοινή θέα. Το κίτρινο βουτύρου (ναι, το παστέλ ανάμεσα στο καναρινί και το μπεζ) έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια και το έχουμε δει να απλώνεται σε αρκετές πρόσφατες πασαρέλες και στιλ επιρροές κι ήρθε η ώρα να ο βάλουμε στην γκαρνταρόμπα μας: Η απαλή, μεταξένια απόχρωση φοριέται παντού.

Για την άνοιξη, οίκοι όπως Bally, Bottega Veneta, Proenza Schouler, Tory Burch και Louis Vuitton έστειλαν το χρώμα αυτό στην πασαρέλα. (Θυμάστε το viral Emmy φόρεμα της Aubrey Plaza; Αυτό ήταν το κίτρινο Loewe της άνοιξης.) Και θα παραμείνει επίκαιρο αργότερα φέτος. Sandy Liang, JW Anderson, Burberry, Bevza και Skall Studio, μεταξύ άλλων, παρουσίαζαν το απαλό κίτρινο χρώμα στις φθινοπωρινές πασαρέλες τους. Εν τω μεταξύ, έχουμε εντοπίσει αμέτρητες βουτυρένιες εμφανίσεις σε καλεσμένους του Μήνα Μόδας στην Κοπεγχάγη, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο – απόδειξη ότι η τάση της μόδας του 2024 έχει πραγματικά υιοθετηθεί με ενθουσιασμό. (Η Katie Holmes και η Hailey Bieber βρίσκονται επίσης ανάμεσα στις σταρ που το αγκάλιασαν, FYI.)

Μετά την άνοδο της κόκκινης τάσης πέρυσι, είναι λογικό το επόμενο μεγάλο χρώμα να είναι λίγο πιο ηλιόλουστο και πιο δροσερό. Τέλος, μια απόχρωση στην οποία μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε – αρκετά φωτεινή για να ευχαριστήσει τους μαξιμαλιστές, αλλά αρκετά ουδέτερη για τους ανθρώπους που δεν θέλουν έντονο χρώμα. (Συγγνώμη, κίτρινο λεμόνι.) Ανάλογα με το στυλ σας, η απόχρωση μπορεί να είναι έντονη, χαρούμενη, σοφιστικέ, ανέμελη, έτοιμη για γραφείο ή φλερτ.

Πώς να το συνδυάσετε

Το σετάρισμα αυτού του στυλ, ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή. Για να ξεκινήσετε, αλλάξτε το οπουδήποτε θα μπορούσατε διαφορετικά να φορούσατε χακί ή κρέμα. Φαίνεται υπέροχο με μαύρο, μπορντό και ναυτικό. Το light-wash τζιν λειτουργεί επίσης καλά: Φορέστε ένα ριγέ κίτρινο πανωφόρι με τζιν, με φαρδύ τζιν ή ρίξτε ένα τζιν πουκάμισο πάνω από μια χλωμή πλισέ φούστα. Τα ανοιχτοκίτρινα αξεσουάρ είναι σαν ένας κωδικός εξαπάτησης—απλώς φορέστε βουτυρένιες τσάντες επώνυμων σχεδιαστών ή μπαλαρίνες με οποιοδήποτε ρούχο που ήδη σας αρέσει.

Με άλλα λόγια, το κίτρινο είναι το νέο μας αγαπημένο ουδέτερο. Θεωρήστε αυτό το χρώμα για να κάνετε ένα βήμα πίσω από το μπεζ και το γκρι και να προσκαλέσετε λίγη ηλιοφάνεια στη ζωή σας, ακριβώς την ώρα για πιο ζεστό καιρό. Μη φοβάστε να επενδύσετε σε ένα χαριτωμένο ανοιξιάτικο φόρεμα, τσάντα υψηλής ποιότητας ή ένα ζευγάρι loafers. Το trend δεν θα φύγει σύντομα.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department