Ζιβάγκο: πώς θα το φορέσω

3 τρόποι να φορέσεις το ζιβάγκο

Κέλλυ Νόβακ

Αυτές οι «περίεργες» μέρες του μήνα καμιά φορά μας δυσκολεύουν στο να αποφασίσουμε τι να φορέσουμε. Μπορεί ένα παλτό για το πρωί να είναι “too much”, αλλά αν είσαι έξω μέχρι να πέσει ο ήλιος, τότε είναι ιδανικό για να σε κρατήσει ζεστή.

Layers για το ζιβάγκο

Μια καλή λύση, που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από αυτό το δίλημμα είναι τα layers (στρώσεις). Το ζιβάγκο είναι μεγάλη τάση για φέτος και -στην πιο λεπτή εκδοχή του- είναι ιδανικό για αυτή την περίοδο.

Πώς θα φορέσω το ζιβάγκο;

1. Φόρεσε το ζιβάγκο κάτω από ένα χοντρό πουλόβερ.

Με αυτό τον τρόπο, εάν ζεσταθείς, μπορείς να αφαιρέσεις το πουλόβερ και να μείνεις με το ζιβάγκο. Προτίμησε ένα από τα δύο χρώματα να είναι ουδέτερα, κατά προτίμηση το πουλόβερ, ενώ το ζιβάγκο σε μια πιο έντονη απόχρωση. Η αντίθεση των δύο είναι ο τέλειος συνδυασμός!

turtlenecktrend_1.jpg

2. Μπορείς να φορέσεις το ζιβάγκο μέσα από ένα ανοιξιάτικο φόρεμα.

Είναι ο ιδανικός συνδυασμός για όλες τις ώρες. Με αυτό το look μπορείς να δείξεις και λίγο «δέρμα» παραπάνω κάνοντας αυτή την εμφάνιση κατάλληλη και για να βγεις για ένα ποτό με τις φίλες σου. Προτίμησε το φόρεμα να είναι σε ένα μήκος μέχρι ή εώς το γόνατο, για ένα πιο chic αποτέλεσμα.

turtlenecktrend_2.jpg

3. Με ένα σουέντ σακάκι.

Το σουέντ είναι ένα δέρμα που μπορεί να σε κρατήσει ζεστή. Φορώντας το με ένα λεπτό ζιβάγκο αποφεύγεις είτε να κρυώσεις, είτε να ζεσταθείς πολύ, ενώ εάν προτιμήσεις ένα με κρόσσια, τότε θα αποκτήσεις το απόλυτο 70s look.

turtlenecktrend_3.jpg



 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares