Skip to main content

FASHION TRENDS

Με αυτά τα 5 κομμάτια θα αποκτήσεις το απόλυτα ανοιξιάτικο office look

Για να είσαι chic όλο το 8ωρο!


Κέλλυ Νόβακ

Τους πιο κρύους μήνες, είναι συνήθως πιο εύκολο να ντυθείς για το γραφείο. Είτε με ένα πουκάμισο και ένα πουλόβερ από πάνω, είτε βάζοντας ένα σακάκι και δημιουργώντας layers, είναι δύσκολο να αποτύχει η εμφάνισή σου. Τι κάνεις, όμως, τώρα που καλυτερεύει ο καιρός; Με λιγότερα ρούχα είναι πάντα δύσκολο να δείχνεις professional. Η λύση βρίσκεται στα κομμάτια που θα επιλέξεις αλλά και στα υφάσματά τους.

Δες παρακάτω ποια είναι αυτά με τα οποία θα αποκτήσεις το απόλυτο ανοιξιάτικο office look!

1. Φούστα με πιέτες: Είναι κομψή και chic και είτε την συνδυάσεις με ένα πουκάμισο (κοντό ή μακρύ), ή ακόμα και με ένα tank top, θα έχεις πάντα ένα κλασσικό look, ιδανικό για το γραφείο. Προτίμησέ την σε ανοιχτές αποχρώσεις.

officelooks_1.jpg

2. Denim ρούχα σε σκούρες αποχρώσεις: Το denim είναι πολύ της μόδας φέτος και γι’ αυτό μπορείς να βρεις στην αγορά τζιν ρούχα σε πολλές αποχρώσεις. Οι πιο σκούρες θυμίζουν το μαύρο χρώμα, κάτι που τις καθιστά κατάλληλες για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο. Είτε σε σακάκι, κοντό παλτό ακόμα και παντελόνι, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

officelooks_2.jpg

3. Pleather: Το pleather (plastic leather) δηλαδή η απομίμηση δέρματος, είναι ένα υλικό που δεν είναι τόσο «βαρύ» όσο το κανονικό δέρμα. Ενσωμάτωσέ το στα office looks σου, φορώντας είτε μια τέτοια φούστα ή παντελόνι, είτε ένα φόρεμα, που μέρος του είναι από αυτό το υλικό. Το αποτέλεσμα θα είναι chic και μοντέρνο παράλληλα -ένας τέλειος, δηλαδή, συνδυασμός για μια εμφάνισή σου στο γραφείο.

officelooks_3.jpg

4. Κοστούμι: Ένα fashionable κοστούμι δεν αποτελείται απαραίτητα από το ίδιο σακάκι και παντελόνι. Η ανοιξιάτικη εκδοχή του μπορεί να είναι ένα γιλέκο και ένα ζευγάρι cropped pants (τα οποία είναι και μεγάλη τάση) στο ίδιο χρώμα. Τόλμησε το και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

officelooks_4.jpg

5. Εντυπωσιακά floral: Τα floral prints δεν κάνουν μόνο για την παραλία ή για τις βόλτες σου για καφέ. Ένα κομψό floral print, που συνδυάζει ωραία χρώματα, μπορεί να είναι διακριτικό, ειδικά αν το φορέσεις με ένα ζιβάγκο ή πουλόβερ, σε ουδέτερες αποχρώσεις. 

officelooks_5.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής