ΑΥΤΗ είναι η νέα συλλογή του Prabal Gurung

Και είναι αφιερωμένη στην πατρίδα του!

Κέλλυ Νόβακ

Μετά τον καταστρεπτικό σεισμό στο Νεπάλ τον Απρίλιο, ο σχεδιαστής μόδας Prabal Gurung έβαλε στόχο να βοηθήσει τους συμπατριώτες του. Έτσι, μέσα από ένα φιλανθρωπικό οργανισμό και με την βοήθεια των social media, κατάφερε να μαζέψει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, με σκοπό να προσφέρει ανακούφιση στον λαό της χώρας απ’ όπου και προέρχεται. 

Και όχι μόνο. Έχοντας ήδη προσφέρει αρκετά με τις πράξεις του, ένιωσε την ανάγκη να εκφραστεί και συναισθηματικά για τον τόπο του, μέσα από την νέα του συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι ’16. Δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του απέναντι στην κοινωνία της μόδας (καθώς μέσω αυτής κατάφερε να συγκεντρώσει τόσα χρήματα για αυτόν τον σκοπό), ξεκίνησε το fashion show του φέρνοντας μοναχούς, οι οποίοι έψαλαν μια παραδοσιακή προσευχή στο κοινό. Αργότερα, ο σχεδιαστής αποκάλυψε ότι είχε επισκεφτεί το μοναστήρι απ' όπου προέρχονταν οι μοναχοί όταν ήταν μικρός, και αποτέλεσε κύρια έμπνευση της συλλογής του. Και απ’ ότι φάνηκε, έκανε την σωστή επιλογή. 

Καθώς τα μοντέλα διαδέχονταν το ένα το άλλο, μια αίσθηση ελπίδας φαινόταν να κατακλύζει την πασαρέλα. Τα αέρινα, κομψά φορέματα στις αποχρώσεις του χρυσού, του ροζ και του πορτοκαλί (μια ωδή στα ρούχα των μοναχών), η σειρά από τα διάφανα ανάλαφρα, σιφόν παντελόνια και φορέματα, οι καθαρές –χωρίς να είναι αυστηρές- γραμμές, τα χειροποίητα μοτίβα και τα σχεδόν αλαβάστρινα slip φορέματα, συνέθεταν μια εκπληκτικά, γαλήνια συλλογή. 

Μια συλλογή, που αποτέλεσε μια «όαση» στις συχνά «κραυγαλέες» συλλογές πολλών οίκων, που συνηθίζεται να βλέπουμε στην εβδομάδα μόδας.

Δες παρακάτω την συλλογή!

pg_ss16_01.jpg

pg_ss16_10.jpg

pg_ss16_02.jpg

pg_ss16_03.jpg

pg_ss16_04.jpg

pg_ss16_05.jpg

pg_ss16_06.jpg

pg_ss16_07.jpg

pg_ss16_08.jpg

pg_ss16_09.jpg

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares