FASHION NEWS
Breaking News: O Demna Gvasalia είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balenciaga
ΑΥΤΟΣ είναι ο διάδοχος του Alexander Wang!
Λίγος ημέρες μόλις μετά το τελευταίο fashion show του Alexander Wang, ως καλλιτεχνικός διευθυντής του θρυλικού γαλλικού οίκου Balenciaga, ανακοινώνονται τα νέα για τον διάδοχό του. Ο σχεδιαστής του επιτυχημένου brand Vetements, Demna Gvasalia, είναι λοιπόν ο νέος creative director του οίκου, ένας άνθρωπος που απ’ ότι φαίνεται θα φέρει έναν πρωτοποριακό αέρα ανανέωσης στον οίκο.
Ο ίδιος έχει ήδη λάβει θετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς με την πρόσφατη παρουσίαση της συλλογής του brand Vetements, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι ’16 και αυτό γιατί κατάφερε να δώσει μια νέα ματιά σε staple (=βασικά) και must-have ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Με ανακυκλώσιμα υφάσματα ή ρούχα που βρίσκει σε σκουπίδια, δίνει νέα πνοή σε basic γυναικεία ρούχα.
Αυτή του η ματιά απέναντι στην μόδα, είναι σίγουρα μια πρόκληση για τον οίκο και μπορώ με βεβαιότητα να πω, ότι όλος ο κόσμος θα περιμένει με κομμένη την ανάσα να δει την πρώτη του συλλογή για τον οίκο, τον Φεβρουάριο.
SELECTIONS
-
Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια -
Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο -
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ












