Skip to main content

FASHION NEWS

H «γυμνή» αλήθεια του Hedi Slimane

Απόλαυσε τώρα την νέα συλλογή του οίκου Saint Laurent!


Κέλλυ Νόβακ

Η δυναμική του red carpet αποδεικνύεται για άλλη μια φορά. Η τάση του «γυμνού» και των πλέον φημισμένων “naked dresses”, γίνεται για άλλη μια φορά θέμα συζήτησης στα «σαλόνια» της μόδας. Και ναι, μπορεί να είναι ένας μόνο άνθρωπος που ξεκίνησε όλον αυτόν τον… πόλεμο προς την απενεχοποίηση του γυναικείου σώματος (hint: Rihanna), αλλά απ’ ότι φαίνεται αρκούσε ένα μόνο φόρεμα από κρύσταλλα Swarovski για να γίνει η επανάσταση.

Φυσικά, για να μην δώσουμε όλα τα credits στην γνωστή καλλιτέχνιδα, ήταν και είναι μερικοί σχεδιαστές που σιγά-σιγά και διακριτικά «έσπρωξαν» αυτή την τάση/κίνημα ευρύτερα στον κόσμο. Ένας από αυτούς ήταν και ο Hedi Slimane, ο οποίος πλέον δεν φοβάται να το βροντοφωνάξει ότι θέλει την γυναίκα Saint Laurent εμ... γυμνή. Όχι απολύτως φυσικά –γιατί μετά θα εξουδετέρωνε ουσιαστικά και τον ρόλο του σαν σχεδιαστή!- αλλά με ένα έμμεσο ή καλύτερα άμεσο τρόπο.

Τα εξαιρετικά μίνι φορέματα από διάφανα υφάσματα είναι η πρώτη και πιο στιβαρή απόδειξη αυτού. Έπειτα, ακόμη και τα maxi φορέματα αγκάλιαζαν τόσο αισθησιακά το σώμα, που είναι αδύνατο να μην πάει κανενός το μυαλό στο πόσο σέξι τα παρουσιάζει.

Πριν προλάβεις να τον κρίνεις γιατί επικεντρώνει το ενδιαφέρον του εκεί, θέλω να σου πω ότι το κάνει με ένα ρομαντικό αλλά και δυναμικό τρόπο. Το πρώτο το πετυχαίνει «καταπραΰνοντας» αυτή την σέξι διάθεση φορώντας στα μοντέλα πριγκιπικές τιάρες και headbands σαν αξεσουάρ και το δεύτερο, δίνοντας έναν bold δυναμισμό στο γυναικείο φύλο, μέσα από τα leather και denim jackets, αλλά και τα εξαιρετικά tailored κοστούμια.

Η mix and match αισθητική συνεχίστηκε και μέσα από τις γούνες, τα μεταλλικά υφάσματα και υλικά των ρούχων αλλά και τα παπούτσια γαλότσες, που σήμαναν την επιτυχία της συλλογής, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι ’16.

Και εάν δεν σε έχω πείσει τόση ώρα με τα λόγια μου, τότε σίγουρα θα σε πείσουν οι παρακάτω φωτογραφίες!

sl_ss16_01.jpg

sl_ss16_02.jpg

sl_ss16_03.jpg

sl_ss16_04.jpg

sl_ss16_05.jpg

sl_ss16_06.jpg

sl_ss16_07.jpg

sl_ss16_08.jpg

sl_ss16_09.jpg

sl_ss16_10.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.