Μύρισε... Ελλάδα!

Roberto Cavalli: "Η επόμενη κολεξιόν μου είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα."

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Eνθουσιασμένος και εντυπωσιασμένος δηλώνει ο διάσημος σχεδιαστής Roberto Cavalli από τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά. Μάλιστα, δεν δίστασε να καταγράψει τις εικόνες που αντικρίζει καθημερινά στο προσωπικό του blog.

Το κείμενο συνδυάζεται με δύο βίντεο που ανέβασε από το σκάφος του με το οποίο περιπλανιέται στα ελληνικά νησιά. Όλα αυτά φαίνεται πως τον έχουν εμπνεύσει αρκετά, καθώς δεν δίστασε να δεσμευτεί πως η επόμενη κολεξιόν του θα έχει άρωμα Ελλάδας.

Όπως δηλώνει: «Είμαι στην Ελλάδα κι εδώ περνάω όλο τον Αύγουστο στην απόλυτη ηρεμία, στο φανταστικό σκηνικό που συνθέτουν τα νησιά αυτής της χώρας και μας θυμίζουν τη μεγάλη ιστορία των ποιητών της, των επιστημόνων της και των θαλασσοπόρων της. Μπορώ σχεδόν να αισθανθώ την παρουσία των αρχαίων Θεών, που ενέπνευσαν τον ελληνικό πολιτισμό για αιώνες».

«Η Ελλάδα μου δίνει εξαιρετικές ιδέες για την επόμενη καλοκαιρινή μου κολεξιόν» γράφει παρακάτω και εξηγεί: «Τα χρώματα εδώ είναι χορταστικά, καλοκαιρινά, γιορτινά... η βαθιά γαλάζια θάλασσα που ενώνεται με τον γαλανό ουρανό και το εκτυφλωτικό λευκό των κτιρίων...».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares