Skip to main content

FASHION NEWS

O Jaden Smith είναι το νέο πρόσωπο του Louis Vuitton

Και φωτογραφίζεται για τη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ καμπάνια ρούχων του!


Κέλλυ Νόβακ

Ο γιος του Will Smith, Jaden είναι ένα ιδιαίτερο παιδί. “Ιδιαίτερο” με την καλή έννοια. Έχει απασχολήσει τα μέσα τον τελευταίο καιρό είτε γιατί φόρεσε φόρεμα στην αποφοίτησή του, ή μια λευκή στολή του Batman στον γάμο του Kanye West και της Kim Kardashian, είτε γιατί η κοπέλα του έχει την τάση να κλέβει πανάκριβες επώνυμες τσάντες, είτε για τα πραγματικά ταλέντα του, όπως αυτό του ηθοποιού αλλά και τραγουδιστή (έχει και την δική του μουσική μπάντα).

Είναι σίγουρα ένα παιδί με μια –εναλλακτική- καλλιτεχνική φύση, την οποία εκφράζει με όποιον τρόπο μπορεί. Και επειδή το συμβατικό και βαρετό δεν μας αρέσει πάντα, γι’ αυτό και ο ίδιος μας τράβηξε την προσοχή όταν μάθαμε ότι είναι το νέο πρόσωπο του θρυλικού γαλλικού οίκου Louis Vuitton.

Θα μου πεις, τι το περίεργο και αντισυμβατικό έχει αυτό το νέο; Είναι το γεγονός ότι είναι το πρόσωπο της γυναικείας καμπάνιας του brand. Τώρα έχω την αμέριστη προσοχή σου; Ο Jaden, λοιπόν, πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια του οίκου για την Spring/Summer ’16 συλλογή και το νέο το μάθαμε από το Instagram, όταν ο Nicolas Ghesquiere -καλλιτεχνικός διευθυντής του Louis Vuitton- ανέβασε μια φωτογραφία του Jaden από την φωτογράφηση με το caption: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω τον Jaden Smith στην νέα SS’16 καμπάνια, την οποία τράβηξε ο Bruce Weber»

Να σου πω την αλήθεια μου δεν με εκπλήσσει το γεγονός αυτό, ούτε από τον Jaden ούτε από τον Nicolas. Είναι -και οι δύο-  ευρηματικές προσωπικότητες στον χώρο της showbiz και αυτό, από μόνο του, είναι αναζωογονητικό. Γιατί, λοιπόν, να μην «σπάσουν» μια και καλή τα δεσμά του gender neutral ντυσίματος; Αυτή είναι πάντως μια καλή ευκαιρία!

lv_jadensmith_ss16_01.jpg

lv_jadensmith_ss16_02.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς