Η... χιτζάμπ συλλογή του οίκου Dolce & Gabbana

Το γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο δημιουργεί ρούχα ειδικά για τις μουσουλμάνες!

Κέλλυ Νόβακ

Είτε το θεωρούμε σωστό στις δυτικές χώρες είτε όχι, είναι γεγονός ότι στις χώρες της Μέσης Ανατολής, η θρησκεία των μουσουλμάνων επιβάλλει από τις γυναίκες να φοράνε την μαντίλα (χιτζάμπ). Ως ένδειξη ταπεινότητας και ηθικότητας, οι μουσουλμάνες πρέπει να κυκλοφορούν με αυτή την ειδική ένδυση, είτε βρίσκονται στην πατρίδα τους, είτε όχι.

Παρόλα αυτά, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν ακόμα και αυτές να είναι καλοντυμένες. Και σε αυτό έρχεται να συμβάλλει το γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο των Dolce & Gabbana, οι οποίοι δημιουργούν την πρώτη τους συλλογή χιτζάμπ.

Η συλλογή περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από σεμνές αλλά κατά τα άλλα εντυπωσιακές μαντίλες, οι οποίες φυσικά δεν ξεφεύγουν από τα γνώριμα χαρακτηριστικά του οίκου. Και εδώ, λοιπόν, τα υφάσματα παίζουν βασικό ρόλο, με τις λεπτεπίλεπτες δαντέλες, τα μοναδικά φλοράλ prints και τις περίτεχνες λεπτομέρειες. Τα looks ολοκληρώνουν τα αξεσουάρ, όπως τα πλούσια σε στολίδια γυαλιά ηλίου, οι δερμάτινες τσάντες αλλά και τα προσεγμένα κοσμήματα.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Dolce & Gabbana σε επιλεγμένες χώρες της Μέσης Ανατολής, την Γαλλία, το Λονδίνο και το Μόναχο από αυτόν τον μήνα.

d&g_hijabcolecctions_01.jpg

d&g_hijabcolecctions_02.jpg

d&g_hijabcolecctions_03.jpg

d&g_hijabcolecctions_04.jpg

d&g_hijabcolecctions_05.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares