Skip to main content

FASHION NEWS

Total sport look!

Εμπνευσμένη από τη φύση, τα χρώματα και την ενέργεια της γης, η νέα συλλογή adidas by Stella McCartney Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 ήρθε για να μας κατακτήσει!


Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Τρέξιμο: Η φετινή συλλογή Run εμπνέεται από την συναρπαστική ελευθερία και την απολαυστική περιπέτεια του ορεινού τρεξίματος. Μακρυμάνικα, κολάν ¾, σορτς και tees σε wood prints χρωματίζονται από μια φθινοπωρινή γήινη παλέτα, με βαθύ κόκκινο, με πράσινο του δάσους και με γήινο καφέ. Η νέα επαναστατική τεχνολογία ClimaHeat® που ενσωματώνεται στα midlayers και στα χειμωνιάτικα κολάν προσφέρει εξαιρετική προστασία για τους runners που αγαπούν το τρέξιμο στο ύπαιθρο, μέσω της χρήσης ινών που παγιδεύουν το θερμό αέρα και διατηρούν τη θερμότητα του σώματος.

Yoga: Η σειρά Yoga επικεντρώνεται στην βελτίωση της απόδοσης και εισάγει μία νέα αισθητική που βασίζεται σε διακριτικές αντιθέσεις. Εξαιρετικά θηλυκές γραμμές, layers στις αποχρώσεις της ροζ παπαρούνας και του φυσικού γκρι αποτυπώνονται σε φαρδιά πουλόβερ και παντελόνια. Highlight της σειράς αποτελεί το πλεκτό All-In-One cover-up με μανίκια-νυχτερίδα, που αποτελεί ιδανική επιλογή για πριν ή μετά το μάθημα. Για να συμπληρώσει τη σειρά Yoga, η Studio σειρά της φετινής συλλογής διαθέτει μακριά κολάν και tees 7/8 ειδικά σχεδιασμένα για το χειμώνα, με hoodies και καπιτονέ μπουφάν που περιλαμβάνουν αγαπημένα στοιχεία της σχεδιάστριας.

Χειμερινά σπορ: Για σκι, για snowboard ή απλά για περπάτημα στο χιόνι, η σειρά Wintersports τα έχει όλα. Κομψές και σέξι σκι σιλουέτες διαγράφονται μέσα από skinny σαλοπέτες ενώ τα διαφορετικά υφάσματα καλύπτουν όλες τις ανάγκες για κάθε θερμοκρασία χαρίζοντας παράλληλα ξεχωριστό στυλ. Τα fleece της σειράς ενσωματώνουν την τεχνολογία ClimaWarm® που διατηρούν το σώμα ζεστό και άνετο στις πλαγιές. 

Τένις: Προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό της τεχνικής υπεροχής και του στυλ για κάθε τενίστα, η σειρά θα φορεθεί και πάλι από τις Caroline Wozniacki, Andrea Petkovic και Laura Robson στους αγώνες τους κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η σειρά περιλαμβάνει σύνολα και φορέματα σε nude και τζίντζερ αποχρώσεις, φωτεινό ροζ και λευκό. Fit, λαμπερές γραμμές και πιέτες δύο τόνων φλερτάρουν με τις κινήσεις των παικτών και αναδεικνύουν την γυναικεία σιλουέτα. 

Υποδήματα και αξεσουάρ: Η συλλογή της σεζόν ολοκληρώνεται με υποδήματα υψηλών επιδόσεων και ξεχωριστά αξεσουάρ διακοσμημένα ξεχωριστά με τρόπο που αντανακλούν την αισθητική της adidas by Stella McCartney συλλογής.

stellaa350.jpg

*Η συλλογή adidas by Stella McCartney Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα αποκλειστικά στα καταστήματα adidas.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι