Skip to main content

FASHION NEWS

#EndlessSummer: Ανέμελο στιλ, χρυσαφένιο δέρμα, εντυπωσιακά μαγιό

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της Women’ Secret!


Κέλλυ Νόβακ

To καλοκαίρι επιτέλους έφτασε! Και γι’ αυτό πρέπει να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι, ψυχολογικά και ενδυματολογικά! Και ποιο είναι το πιο σημαντικό ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας το καλοκαίρι; Μα, φυσικά το μαγιό! Εγώ προσωπικά, ανανεώνω κάθε χρόνο την συλλογή μου, έστω και με ένα νέο σχέδιο. Άλλες φορές ακολουθώ τις τάσεις και άλλες απλά προτιμώ κάτι πιο διαχρονικό.

Το καλό είναι ότι υπάρχει ένα brand που τα συνδυάζει όλα! Το WomenSecret παρουσιάζει την νέα του Summer 2016 Collection μαγιό και σου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και στιλ. Για την ακρίβεια, φέτος παρουσιάζει 5 διαφορετικά στιλ, σύμφωνα με τις νέες τάσεις της μόδας, έτσι για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου προσωπικό ύφος:

BOHO BATH: Όταν το 1970 συναντά το 2016... Μαγιό εμπνευσμένα από τα 70's, με νήματα, κρόσσια και βολάν. Μοτίβα και υλικά που αναδεικνύουν την μποέμ πλευρά σου, για να απολαύσεις τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου με σύμμαχο σου το στιλ! 

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ: Μονόχρωμα με μεταλλικές και γυαλιστερές λεπτομέρειες. Basic κομμάτια που συνδυάζουν τη χάρη του μινιμαλισμού με αυστηρά και έντονα μοτίβα. Σχεδιασμένα τόσο για τις «Σύγχρονες Αμαζόνες», όσο και για τα σοφιστικέ κορίτσια της πόλης!

JAMAICA – Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Η παλέτα του θαλασσινού μπλε, off the shoulder tops και το musthave του καλοκαιριού: πλεκτά. Το νέο, αγαπημένο των μαγιό, πλέον διαθέσιμο σε αμέτρητες επιλογές που εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα. Κλασσικά ναυτικά μοτίβα, ρίγες συνδυασμένες με floral και καινοτομίες σε σχέδια και φινιρίσματα. Μια συλλογή φτιαγμένη για τα πιο trendy κορίτσια της παραλίας.

ΤΡΟΠΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Beach please! Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της Women’Secret εμπνέεται από τη Βραζιλία. Νιώσε τον εξωτισμό και «ταξίδεψε» στο San Paulo ή στο Rio de Janeiro με τα πιο σέξι μαγιό, τα τολμηρά prints και τα pompoms. 

ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ: Ωκεανός, κύματα, χαλάρωση... Αφρικανικά μοτίβα γίνονται ένα με το θαλασσινό νερό! Tops που τυλίγουν το σώμα, σε αναπάντεχους χρωματικούς συνδυασμούς: τιρκουάζ, έντονα μπλε και γαλάζια που έρχονται σε «αντίθεση» με το μαύρο. Εντυπωσιακά μοτίβα που αποτελούν την τέλεια πρόταση για φέτος το καλοκαίρι, συνδυάζοντας μαγιό και είδη θαλάσσης με τα πιο αγαπημένα αθλητικά trends.

2016-summercollection-ws-01.jpg

2016-summercollection-ws-02.jpg

2016-summercollection-ws-03.jpg

2016-summercollection-ws-04.jpg

2016-summercollection-ws-05.jpg

2016-summercollection-ws-06.jpg

2016-summercollection-ws-07.jpg

2016-summercollection-ws-08.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson