Skip to main content

FASHION NEWS

Αυτό είναι το νέο ντοκιμαντέρ μόδας που θα λατρέψεις

Δες τώρα το trailer του “The First Monday of May”.


Κέλλυ Νόβακ

Το Met Gala είναι κάτι σαν τα Oscars της μόδας. Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση συνδυάζονται δύο κόσμοι μαζί: Αυτός της μόδας και της τέχνης. Κάθε χρόνο λοιπόν, την πρώτη Δευτέρα του Μαίου, γίνονται τα εγκαίνια μιας έκθεσης (που η θεματική της αλλάζει φυσικά κάθε χρόνο) που συνδυάζει αυτούς τους δύο κόσμους μαζί, σε ένα από τα πιο σημαντικά μουσεία του κόσμου, το The Metropolitan Museum of Art.

Φέτος, οι καλεσμένοι των εγκαινίων αλλά και οι άπειροι ακόμα επισκέπτες του MET της Νέας Υόρκης, είχαν την ευκαιρία να δουν πώς η τεχνολογία έχει επηρεάσει την μόδα αλλά και το αντίθετο. Πέρσι όμως, το θέμα ήταν αρκετά πιο συναρπαστικό απ’ ότι το φετινό. Ίσως να έφταιγαν τελικά οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του πολυσυζητημένου gala που να έκαναν την έκθεση και κυρίως το event ακόμα πιο ενδιαφέρον. Το όνομα αυτής, “China: Through the looking glass” και αν δεν θυμάσαι τον τίτλο της έκθεσης, σίγουρα θα θυμάσαι τις μοναδικές εμφανίσεις, όπως αυτή της Rihanna με το καταπλητικό κίτρινο φόρεμα που τράβηξε όλα τα βλέμματα των παρευρισκόμενων αλλά και της δημοσιότητας.

Όλα αυτά λοιπόν και κυρίως το πώς διοργανώνεται αυτό το σημαντικότατο event, μπορείς να δεις και εσύ, εκ των έσω. Γιατί μέσα από το ντοκιμαντέρ “The First Monday of May”, θα πάρεις μια γεύση για την διεξαγωγή του Met Gala.

Μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε το ντοκιμαντέρ του συνδρομητικού καναλιού HBO, “The September Issue” (ένα ντοκιμαντέρ μόδας το οποίο παρουσίαζε την προετοιμασία που κάνουν κάθε χρόνο στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Vogue, για την κυκλοφορία του τεύχους Σεπτεμβρίου), τώρα ο σκηνοθέτης Andrew Rossi πάει πίσω από τα παρασκήνια του σημαντικού αυτού gala της μόδας αλλά και της τέχνης γενικότερα, ακολουθώντας πάντα την Anna Wintour η οποία μαζί με τον Andrew Bolton (curator της έκθεσης) συνεργάζονται για να δημιουργήσουν την πιο συναρπαστική έκθεση της χρονιάς.

Απόλαυσε παρακάτω το trailer του ντοκιμαντέρ!

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός