Αυτό είναι το νέο ντοκιμαντέρ μόδας που θα λατρέψεις

Δες τώρα το trailer του “The First Monday of May”.

Κέλλυ Νόβακ

Το Met Gala είναι κάτι σαν τα Oscars της μόδας. Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση συνδυάζονται δύο κόσμοι μαζί: Αυτός της μόδας και της τέχνης. Κάθε χρόνο λοιπόν, την πρώτη Δευτέρα του Μαίου, γίνονται τα εγκαίνια μιας έκθεσης (που η θεματική της αλλάζει φυσικά κάθε χρόνο) που συνδυάζει αυτούς τους δύο κόσμους μαζί, σε ένα από τα πιο σημαντικά μουσεία του κόσμου, το The Metropolitan Museum of Art.

Φέτος, οι καλεσμένοι των εγκαινίων αλλά και οι άπειροι ακόμα επισκέπτες του MET της Νέας Υόρκης, είχαν την ευκαιρία να δουν πώς η τεχνολογία έχει επηρεάσει την μόδα αλλά και το αντίθετο. Πέρσι όμως, το θέμα ήταν αρκετά πιο συναρπαστικό απ’ ότι το φετινό. Ίσως να έφταιγαν τελικά οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του πολυσυζητημένου gala που να έκαναν την έκθεση και κυρίως το event ακόμα πιο ενδιαφέρον. Το όνομα αυτής, “China: Through the looking glass” και αν δεν θυμάσαι τον τίτλο της έκθεσης, σίγουρα θα θυμάσαι τις μοναδικές εμφανίσεις, όπως αυτή της Rihanna με το καταπλητικό κίτρινο φόρεμα που τράβηξε όλα τα βλέμματα των παρευρισκόμενων αλλά και της δημοσιότητας.

Όλα αυτά λοιπόν και κυρίως το πώς διοργανώνεται αυτό το σημαντικότατο event, μπορείς να δεις και εσύ, εκ των έσω. Γιατί μέσα από το ντοκιμαντέρ “The First Monday of May”, θα πάρεις μια γεύση για την διεξαγωγή του Met Gala.

Μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε το ντοκιμαντέρ του συνδρομητικού καναλιού HBO, “The September Issue” (ένα ντοκιμαντέρ μόδας το οποίο παρουσίαζε την προετοιμασία που κάνουν κάθε χρόνο στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Vogue, για την κυκλοφορία του τεύχους Σεπτεμβρίου), τώρα ο σκηνοθέτης Andrew Rossi πάει πίσω από τα παρασκήνια του σημαντικού αυτού gala της μόδας αλλά και της τέχνης γενικότερα, ακολουθώντας πάντα την Anna Wintour η οποία μαζί με τον Andrew Bolton (curator της έκθεσης) συνεργάζονται για να δημιουργήσουν την πιο συναρπαστική έκθεση της χρονιάς.

Απόλαυσε παρακάτω το trailer του ντοκιμαντέρ!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares