Skip to main content

FASHION NEWS

Συγκεντρώσου. Μόλις ήρθε η νέα σειρά της adidas

Βρες την απόλυτη συγκέντρωση μέσα από την νέα, πρωτοποριακή συλλογή του θρυλικού αθλητικού brand


Κέλλυ Νόβακ

Γι΄ αυτό εκτιμάω την adidas. Γιατί δεν σταματάει ποτέ να εξελίσσεται. Και ειδικά μετά τo λανσάρισμα της νέας της κατηγορίας ρούχων, τότε κατάλαβα πόσο innovative μπορεί να είναι ένα brand. Πρέπει να συγκεντρωθώ όμως τώρα και να σου εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ. Ίσως αν φορέσω το adidas Z.N.E. Hoodie να συγκεντρωθώ απόλυτα και να βρω και πάλι τον ειρμό μου.

Η adidas λοιπόν, «σπάει» για άλλη  μια φορά τις παραδόσεις και λανσάρει την νέα κατηγορία adidas Athletics. Και αυτό, γιατί πολύ απλά η adidas Athletics σχεδιάστηκε για να προσφέρει σύγχρονες προτάσεις όσον αφορά τα προϊόντα ένδυσης για τις εμφανίσεις των αθλητών πριν και μετά τον αγώνα. Συγκεκριμένα, η σειρά δημιουργήθηκε για να μπλοκάρει τους αντιπερισπασμούς και να μεγιστοποιεί τη συγκέντρωση των αθλητών στις φάσεις πριν και μετά τον αγώνα, ειδικά στην κρίσιμη περίοδο λίγο πριν ο αθλητής κάνει την προσπάθεια του.

Κατάλληλη λοιπόν, για κάθε αθλητή σε κάθε άθλημα, λανσάρεται επίσημα στις 10 Σεπτεμβρίου με το πρώτο προϊόν της επαναστατικής κατηγορίας, το adidas Z.N.E Hoodie. Για κάθε αθλητή, η διατήρηση της αυτοσυγκέντρωσής του λίγο πριν βγει για να δώσει τον αγώνα του, παίζει κρίσιμο ρόλο στην απόδοσή του, ανεξαρτήτως αθλήματος. Το adidas Z.N.E Hoodie σχεδιάστηκε με βάση αυτήν ακριβώς την ανάγκη, βοηθώντας τους αθλητές να μένουν ψυχικά δυνατοί χάρη σε 3 βασικά χαρακτηριστικά: μείωση των αντιπερισπασμών που προκαλούνται από το θόρυβο στον περίγυρο, ελαχιστοποίηση του οπτικού πεδίου και έτσι των περιττών οπτικών ερεθισμάτων και δημιουργία συνθηκών απόλυτης άνεσης για τον αθλητή. Το προϊόν συνδυάζει κορυφαία κατασκευή με υψηλής ποιότητας υλικά και μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Γίνεται έτσι απαραίτητο, είτε πρόκειται για αθλητικές δραστηριότητες, είτε όχι.

 

Η κατασκευή του; Και αυτή πρωτοποριακή. Η over-sized κουκούλα διαθέτει ύφασμα δύο στρώσεων στο μπροστινό μέρος και στα πλαϊνά για να ελαχιστοποιεί τους εξωτερικούς αντιπερισπασμούς, κρατώντας τον αθλητή ζεστό και απόλυτα συγκεντρωμένο. Επιπλέον, είναι αρκετά φαρδιά ώστε να διευκολύνει τη χρήση ακουστικών για να μπορούν οι αθλητές να ακολουθούν το προσωπικό τους “τελετουργικό” πριν τον αγώνα ακούγοντας τη μουσική που τους εμπνέει. Το premium ύφασμα από συνδυασμό τριών υλικών - βαμβάκι, πολυεστέρα και ελαστάνη - έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απόλυτη άνεση. Η “Μade 2 Μove” κατασκευή του και η φαρδιά εφαρμογή στους ώμους εξασφαλίζουν ελευθερία κινήσεων και παράλληλα προσφέρουν ένα τολμηρό, μοντέρνο look ενώ οι τσέπες με κρυφά φερμουάρ είναι ιδανικές για να αποθηκεύει ο αθλητής τα προσωπικά του αντικείμενα.  

adidas_Athletics_ZNEHoodie_01.jpg

Bale

adidas_Athletics_ZNEHoodie_02.jpg

Bowie

Ο Michael Krapohl, Senior Product Manager της adidas, σχολίασε: «Με την adidas Athletics θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε σε μία μοναδική και σχετικά ανεξερεύνητη προοπτική για τους αθλητές μας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τους πριν αλλά και μετά από τους σημαντικούς τους αγώνες. Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η προετοιμασία και οι ‘ιεροτελεστίες’ που κάνουν πριν από την κρίσιμη στιγμή, είτε πρόκειται για τις τεχνικές αναπνοής της Ivanovic ή το τέντωμα των καρπών του Bale προσπαθώντας να συγκεντρωθεί, θέλουμε να τους προσφέρουμε τη συγκέντρωση που έχουν ανάγκη για να είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους.» Και προσθέτει: «Σχεδιάσαμε το adidas Z.N.E. Hoodie αλλά και όλη τη σειρά ώστε να μπορούν οι αθλητές να αυτοσυγκεντρωθούν και να μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι το προσωπικό τους “τελετουργικό” για να αφοσιωθούν πλήρως στους στόχους τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο καθένας. Από αισθητικής πλευράς, είναι γνωστό το πάθος μας για τη δημιουργία προϊόντων με τις καλύτερα σχεδιασμένες λεπτομέρειες και με ένα κομψό, αθλητικό στιλ».

adidas_Athletics_ZNEHoodie_03.jpg

Harden

adidas_Athletics_ZNEHoodie_04.jpg

Ivanovic

Και η Ελλάδα πρόκειται να μπει στη Zero Negative Energy zone με μια ολοκληρωμένη καμπάνια που θα εξιστορεί τις εμπειρίες κορυφαίων νέων Ελλήνων αθλητών πριν και μετά τον αγώνα τους και θα δείχνει στο κοινό πώς συγκεντρώνονται στο στόχο τους και πώς μπλοκάρουν οτιδήποτε μπορεί να τους αποσπάσει, φορώντας το adidas Z.N.E. Hoodie.

Το adidas Z.N.E. Hoodie θα είναι διαθέσιμο από τις 7 Σεπτεμβρίου στα adidas Stores και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήσε την adidas και στα social media στο @adidasRunning και @adidasFootball στο Facebook και στο @adidasgr στο Twitter και στο Instagram με το hashtag #findfocus για ακόμα περισσότερο υλικό.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!