Εννοείται πώς η Kendall Jenner πρωταγωνιστεί στο πιο σημαντικό τεύχος της Vogue

The September Issue is here!

Κέλλυ Νόβακ

Ένα από τα πιο σημαντικά τεύχη για όλα τα περιοδικά μόδας, είναι αυτό του Σεπτεμβρίου. Πολλά από αυτά μετρούν τουλάχιστον 200 σελίδες οι οποίες είναι γεμάτες με εικόνες και λέξεις που μας προετοιμάζουν για ένα σχεδόν ολόκληρο χρόνο μόδας. Προβλέψεις, τάσεις, προτάσεις της χρονιάς, τα πάντα ξεκινούν από αυτό το τεύχος. Όταν λοιπόν κανείς πρωταγωνιστεί σε εξώφυλλο σεπτεμβριανού τεύχους, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Αλλά όταν πρόκειται για την αμερικάνικη Vogue τότε μιλάμε για ιστορία. Και ιστορία πρόκειται να αφήσει και το εξώφυλλο της Kendall Jenner καθώς το πρόσωπό της είναι αυτό που κοσμεί το νέο τεύχος του περιοδικού. Όχι πως εκπλαγήκαμε και πολύ με τα νέα, καθώς το μοντέλο δικαιωματικά έλαβε μια θέση στα πρόσωπα που έχουν φωτογραφήθεί για το συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού, όντας ένα από τα πιο ταλαντούχα κορίτσια της γενιάς της.

Όσον αφορά την φωτογράφηση: Το εξώφυλλο αλλά και το υπόλοπο editorial έχουν τραβήξει οι Mert & Marcus, ενώ σε αυτό η Kendall φοράει κοστούμι δια χειρός του Marc Jacobs. Στην υπόλοιπη φωτογράφηση η Kendall απαθανατίζεται με δημιουργίες μεγάλων οίκων, όπως αυτών των Proenza Schouler, Maison Margiela, Prada, Louis Vuitton κ.ά.

Απόλαυσε παρακάτω την φωτογράφηση!

kendall-jenner-2016-september-cover-vogue-01.jpgkendall-jenner-2016-september-cover-vogue-02.jpgkendall-jenner-2016-september-cover-vogue-03.jpgkendall-jenner-2016-september-cover-vogue-05.jpgkendall-jenner-2016-september-cover-vogue-06.jpgkendall-jenner-2016-september-cover-vogue-08.jpgkendall-jenner-2016-september-cover-vogue-11.jpgkendall-jenner-2016-september-cover-vogue-12.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares