5 τάσεις που ξεχωρίσαμε από το show της Gucci

Ο Alessandro Michele παραδίδει μαθήματα μόδας, για ακόμη μια σεζόν.

Κέλλυ Νόβακ

Δεν είναι μόνο το ότι έχει επαναφέρει την αίγλη του οίκου Gucci, αλλά είναι το γεγονός ότι έχει κυριολεκτικά αλλάξει τον κόσμο της μόδας. Όλοι πλέον «πίνουν νερό» στο όνομα του Alessandro Michele ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα νέο, δικό του κίνημα το οποίο εγώ προσωπικά αποκαλώ «ανορθόδοξο μαξιμαλισμό». Έχει λοιπόν με έναν μη-παραδοσιακό τρόπο καταφέρει να προσφέρει στην ιστορία της μόδας μια νέα γενιά πραγμάτων που περιλαμβάνει πραγματικά gender free μόδα, αλλά και έναν εντυπωσιακό ρομαντισμό με μια τέτοια προσέγγιση που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί προηγουμένως.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θρυλικού οίκου Gucci, λοιπόν, πέρα από trendsetter είναι ένας ελπιδοφόρος οραματιστής, ένα «παιδί» σχεδόν, που μέσα από τα μάτια του βλέπουμε τον κόσμο της μόδας πιο ειδυλλιακό και φαντασμαγορικό. Αυτό δεν είναι και το νόημα εξάλλου; Να μπορούμε μέσα από αυτή την –συχνά- μορφή τέχνης που είναι η μόδα, να ανακαλύπτουμε συναισθήματα που δεν γνωρίζαμε να εκφράσουμε πριν; Και ο Michele μέσα από τις συλλογές του, το καταφέρνει αυτό ακράδαντα.

Η πρόσφατη συλλογή του για την Άνοιξη 2017 πέρα από όλα αυτά προσφέρει και νέες τάσεις –είπαμε είναι δημιουργός νέων τάσεων- τις οποίες θα λατρέψεις να εφαρμόζεις, μόνο και μόνο για να ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία μέσα από αυτές.

 

‘80s επιρροές 

5gucci-trends-fromss17show-01.jpg 

Καπέλα παντού

5gucci-trends-fromss17show-02.jpg 

Τα βολάν σαν κυρίαρχο στοιχείο των outfits

5gucci-trends-fromss17show-03.jpg 

Η σεζόν των statement παλτό

5gucci-trends-fromss17show-04.jpg 

Oνειρικά φορέματα 

5gucci-trends-fromss17show-05.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares