Skip to main content

FASHION NEWS

Η νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή της Bershka σε προ(σ)καλεί σε πάρτυ

Ήρθε η ώρα για τις πιο κουλ εμφανίσεις της σεζόν!


Κέλλυ Νόβακ

Τι κάνεις όταν πλησιάζουν οι γιορτές; Φυσικά πάρτυ! Όχι μόνο γιατί έχεις λίγες μέρες off από την δουλειά, αλλά και γιατί θέλεις πραγματικά να διασκεδάσεις παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους. Οι σχετικές ετοιμασίες μπορεί να ακούγονται κουραστικές, φέτος όμως δεν χρειάζεται να κοπιάσεις πολύ. Αρκεί να πατήσεις… play και το πάρτυ ξεκινάει από μόνο του! Βασικά, με την νέα συλλογή της BershkaPress play to party” και τα μοναδικά κουλ σχέδιά της (για άνδρες και γυναίκες)! Δεν χρειάζεσαι λοιπόν αφορμή για να οργανώσεις ένα πάρτυ με τους κολλητούς σου. Η κολεξιόν της Bershka ξεκινά τη σεζόν, την πιο αγαπημένη περίοδο του χρόνου.

Τώρα είναι η στιγμή για να βρεις το ρούχο που συνδυάζει τα καλύτερα looks της χρονιάς. Η χριστουγεννιάτικη κολεξιόν της Bershka εκπέμπει τολμηρό σοφιστικέ στυλ με μια δόση από retro street, όπου το χρώμα, η σιλουέτα και τα υλικά έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Κομμάτια που σχεδιάστηκαν για να σε κάνουν να αναδείξεις τον πιο λαμπερό εαυτό σου, με βελούδα και πούλιες, εστιάζοντας στην μόδα των δεκαετιών του ’80 και ’90.

Το μεγαλύτερο μέρος της κολεξιόν επηρεάζεται από το ποπ και το glitter της δεκαετίας του ‘90. Μαύρο και μεταλλικοί τόνοι σε κρεπ υφάσματα, βελούδο και ευαίσθητη ισορροπία ανάμεσα σε λάμψη και ματ υλικά, προσδίδουν μια αδιαμφισβήτητη αίσθηση πολυτέλειας και λάμψης στα πιο τολμηρά κομμάτια. 

Η ραφή είναι νέα, με πιο χαλαρή και ασύμμετρη φόρμα, ενώ βολάν και πλισέ προσθέτουν έναν τόνο αυθεντικότητας. Ένα βασικό κομμάτι είναι το tuxedo dress, χαρακτηριστικό παράδειγμα των πιο κλασικών κομματιών που ανανεώνονται με θηλυκή αίσθηση.

Το διαχρονικό rocker look είναι εφικτό με το biker jacket της δεκαετίας του ‘80. Τυπώματα ζέβρας, φούντες και πολύ μαύρο είναι καθαρές αναφορές στις πιο εμβληματικές λεπτομέρειες της κουλτούρας του rock και punk.

Τα metallic looks κάνουν και αυτά την εμφάνισή τους στη γκαρνταρόμπα μας με ροζ χρυσό και μας μεταφέρουν σε μια πραγματική ατμόσφαιρα disco. Ανάδειξε τη θηλυκή σιλουέτα σου με μια σειρά κομματιών από τούλι και γάζα, με κεντητά σχέδια, floral μοτίβα και μικρές δόσεις από goth.

christmas-collection-2016-01.jpgchristmas-collection-2016-02.jpgchristmas-collection-2016-03.jpgchristmas-collection-2016-04.jpgchristmas-collection-2016-05.jpgchristmas-collection-2016-06.jpgchristmas-collection-2016-07.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat