Τα νέα sloggi Evernew με δαντέλα πρέπει να μπουν στο συρτάρι σου

Η νέα εκδοχή της πολυαγαπημένης σου συλλογής Evernew, είναι εδώ και δε γίνεται να μην τη λατρέψεις.

Κέλλυ Νόβακ

Τα εσώρουχα για μια γυναίκα πρέπει να προσφέρουν δύο πράγματα: Άνεση και θηλυκότητα. Άνεση, για να μπορεί να τα φοράει όλη μέρα και θηλυκότητα, για να νιώθει πάντα αυτοπεποίθηση, εκ των έσω. Όλες οι γυναίκες ψάχνουμε αυτό το εσώρουχο που τα προσφέρει αυτά τα δύο στοιχεία και τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει!

Η sloggi για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016 λοιπόν, σου παρουσιάζει την νέα εκδοχή της πολυαγαπημένης σου συλλογής, Evernew. Tα ίδια εσώρουχα τώρα κυκλοφορούν με υπέροχη, διακοσμητική και μαλακή δαντέλα στα τελειώματα, κάνοντας τα όχι μόνο άνετα και ανθεκτικά, αλλά και άκρως θηλυκά!

Χάρη στο επαναστατικό ύφασμα της σειράς Evernew και Evernew Lace, η sloggi σου διασφαλίζει την απόλυτη εφαρμογή, τη διατήρηση της φόρμας και των χρωμάτων, ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα. Τα εσώρουχα Evernew κάνουν τη διαφορά γιατί είναι φτιαγμένα από 4 φορές πιο ανθεκτικό βαμβάκι, που σημαίνει ότι δεν ξεφτίζουν και δεν χαλάνε. Έτσι θα δείχνουν και θα τα αισθάνεσαι πάντα «σαν καινούρια»!

Οι σειρές Evernew και Evernew Lace, συνεχίζουν να  προσφέρουν «Εγγύηση για πάντα»! Αν κάποιο προϊόν χαλάσει ή φθαρεί, μπορείς να το αλλάξεις εντελώς δωρεάν, όποτε θέλεις ακόμη και μετά από πολλά χρόνια, με ένα καινούργιο. 

Εκπληκτικό ε;

EverNew_Lace_N_TAI_402_JPG.jpg

EverNew_Lace_TOP_MIN_601_JPG.jpg
Τα εσώρουχα από την σειρά “Evernew Lace”.

Για περισσότερα, επισκέψου το www.sloggi.gr!

*Στην κεντρική φωτογραφία τα εσώρουχα είναι από την συλλογή “Evernew

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares