Skip to main content

FASHION NEWS

H Pandora στηρίζει έμπρακτα τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής»

Το γνωστό brand παρέδωσε στο «Άλμα Ζωής» την επιταγή χορηγίας, για το 8ο Greece Race for the Cure.


Κέλλυ Νόβακ

Για 5η συνεχή χρονιά, η Pandora επιμένει να στηρίζει το σημαντικό έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Με αφορμή τον πρόσφατο “8ο Greece Race for the Cure” αγώνα, το γνωστό brand κοσμημάτων σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στο PANDORA Concept Store (Ερμού 37), η Σταματίνα Τσιμτσιλή, team leader της ομάδας PANDORA στο φετινό Greece Race for the Cure και η  Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager, PANDORA Greece, παρέδωσαν την επιταγή της χορηγίας των 20.000€ στην Πρόεδρο του «Άλμα Ζωής», κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου.

Εκτός από τη χορηγία, για τους σκοπούς του Συλλόγου διατέθηκε επίσης ένα σημαντικό ποσό, το οποίο συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις του κρεμαστού συμβόλου που σχεδιάστηκε ειδικά για το φετινό Greece Race for the Cure.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η team leader της PANDORA, Σταματίνα Τσιμτσιλή, ανέφερε σχετικά: “ Ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά που συμμετείχα φέτος ως team leader της ομάδας της PANDORA στο 8ο Greece Race for the Cure, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τον καρκίνο του μαστού και συμβάλλοντας στο ξεχωριστό έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, δήλωσε: ”Ευχαριστούμε θερμά την PANDORA που βρίσκεται ουσιαστικά και με συνέπεια δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια. Στηρίζοντας το Greece Race for the Cure και το έργο του Συλλόγου μας, η PANDORA στηρίζει και τιμά όλες τις γυναίκες».

Η κυρία Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager PANDORA Greece, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που για ακόμα μία χρονιά βρισκόμαστε εδώ, πιστοί συνοδοιπόροι στο έργο του «Άλμα Ζωής». Στηρίζουμε την τόσο σημαντική αυτή διοργάνωση με συνέπεια και πίστη στις αξίες μας, με στόχο για να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες και να μεταφέρουμε ένα μήνυμα ελπίδας, που βασίζεται στην ενημέρωση, στην πρόληψη και στην υποστήριξη».

dt-pandora-almazois-epitagi-01.JPG

Από αριστερά: Σταματίνα Τσιμτσιλή, Team Leader Ομάδας Pandora, η Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager, Pandora Greece και η Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου