Skip to main content

FASHION NEWS

To πιο… stylish χριστουγεννιάτικο παραμύθι

Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων αποτυπώνεται στην νέα συλλογή της PandoraChristmas 2016”


Κέλλυ Νόβακ

Θυμάσαι όταν ήσουν μικρή που τα Χριστούγεννα λίγο πριν κοιμηθείς η μητέρα σου, σου διάβαζε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι; Φέτος, τα Χριστούγεννα αυτή την νοσταλγία της πιο γλυκιάς εποχής του χρόνου πρόκειται να την ξαναζήσεις μέσα από την νέα συλλογή κοσμημάτων της Pandora. Η “Christmas 2016” συλλογή του αγαπημένου μας brand, δεν είναι μια απλή συλλογή. Περιγράφει μέσα από τα σχέδια της και την επιλογή των pattern της, μια όμορφη ιστορία και μας δείχνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, την μαγεία των Χριστουγέννων.

Η ομορφιά του νυχτερινού ουρανού και η μαγεία των Χριστουγέννων, αποτυπώνονται στη νέα συλλογή της PANDORA μέσα από τα λαμπερά κοσμήματα με χειροποίητες λεπτομέρειες, αποτελούν τα πιο κομψά και διαχρονικά δώρα που θα προσθέσουν εντυπωσιακή λάμψη στις γιορτινές εμφανίσεις!

H MAΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Παραμυθένια σύμβολα και γιορτινά μοτίβα με εκπληκτικές, χειροποίητες λεπτομέρειες, αιχμαλωτίζουν αγαπημένες αναμνήσεις από την πιο γλυκιά εποχή του χρόνου. Παιχνιδιάρικα σχέδια από μασίφ ασήμι 925ο, κόκκινο σμάλτο και λαμπερή κυβική ζιρκόνια, μας ταξιδεύουν στη μαγεία των Χριστουγέννων και αποτελούν τα πιο όμορφα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

PATTERNS OF FROST

Εύθραυστες χιονονιφάδες, κρυστάλλινες σταγόνες και χιονισμένα λουλούδια, αποτυπώνουν την αιθέρια ομορφιά του χειμώνα, στα κοσμήματα της σειράς ‘’Patterns of Frost”. Διακοσμημένα με λαμπερή κυβική ζιρκόνια και κρύσταλλα σε εντυπωσιακές, γαλάζιες αποχρώσεις, προσθέτουν την τελική πινελιά σ’ ένα κομψό look.

dt-pandor-xmas-collection-2016-01.jpg

CELESTIAL TALES

Εμπνευσμένα από τη μοναδική ομορφιά του έναστρου γαλαξία, τα εντυπωσιακά κοσμήματα της συλλογής, συνδυάζουν περίτεχνες γραμμές που πλέκονται μεταξύ τους, από λαμπερές πέτρες και μασίφ ασήμι, αλλά και σύμβολα εκπληκτικής δεξιοτεχνίας με ουράνια μοτίβα. Η κομψή, μοντέρνα γραμμή τους, τα καθιστά ιδανικά για μοναδικούς stylish συνδυασμούς, που αναβαθμίζουν κάθε γιορτινό outfit.

 

dt-pandor-xmas-collection-2016-02.jpg

SHINING SENTIMENTS

Τρυφερές καρδιές, vintage λεπτομέρειες και γεωμετρικά στοιχεία, συνδυάζονται με μασίφ ασήμι 925ο, χρυσό 14Κ και μαργαριτάρια, σε μοναδικές δημιουργίες που χαρίζουν διαχρονική κομψότητα σε κάθε εμφάνιση!

Η φροντίδα, η αγάπη και η προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτυπώνεται σε κάθε κόσμημα της Pandora, από την αρχή της δημιουργίας του μέχρι το τέλος, συνδυάζοντας τη σύγχρονη αισθητική με την εκπληκτική δεξιοτεχνία. Κάθε γυναίκα μπορεί να εκφράσει το προσωπικό της στιλ και να αναδείξει τη μοναδικότητά της, συνδυάζοντας με τον δικό της τρόπο τα εντυπωσιακά σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ των συλλογών της Pandora.

Σημαντική σημείωση: Η πόλη της Πάτρας μόλις υποδέχτηκε το νέο PANDORA Concept Store (Αγ. Νικολάου 2 & Αγ. Ανδρέου 67), με ένα μοναδικό πάρτυ εγκαινίων! Επισκέψου το και εσύ τώρα και ανακάλυψε όλες τις νέες συλλογές κοσμημάτων του brand!

 

Ανακάλυψε το τέλειο δώρο με τη βοήθεια του Gift Finder της PANDORA: http://www.pandora.net/el-gr/gifts/giftfinder/by/sort-by/r

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σου το www.pandorashop.gr.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Το gender reveal party & το φύλο του μωρού που περιμένει

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.