4 χρώματα που σε κάνουν να δείχνεις νεότερη

Ίσως τελικά το μυστικό δεν είναι στα botox, αλλά στα ρούχα που φοράς!

Κέλλυ Νόβακ

Υπάρχουν τόσοι πολλοί καλοί λόγοι να ασχοληθεί μια γυναίκα με την εμφάνισή της. Ένας από αυτούς σίγουρα απασχολεί πολλές και θα χαροποιήσει ακόμη περισσότετες.

Μια σωστή απόχρωση στα ρούχα που φοράς, έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να σου προσφέρει ένα νεανικό look, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεσαι. Φυσικά, υπάρχουν κάποια χρώματα τα οποία το επιτυγχάνουν αυτό στο έπακρο, χωρίς βέβαια να δείχνεις ότι έχεις τάσεις… παλιμπαιδισμού!

Οι παρακάτω αποχρώσεις λοιπόν, με τον πιο κομψό τρόπο προσφέρουν όλα αυτά και αποδεικνύουν για άλλη μια φορά, γιατί είναι σημαντικό να ασχολείσαι με την εμφάνισή σου. Η απάντηση αν δεν την γνωρίζεις ήδη είναι αυτή: σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα…

Τιρκουάζ

Το τιρκουάζ χρώμα αναδεικνύει τις κίτρινες τονικότητες που πολλές γυναίκες έχουν στο δέρμα τους και προσφέρει λάμψη σε όλες τις επιδερμίδες. 

4color-younger-01.jpg

 

Κόκκινο-βιολετί

Η ποικιλία χρωμάτων που προέρχεται από το κόκκινο μέχρι και το βιολετί (από το κόκκινο magenta μέχρι και το παστέλ ροζ) αναδεικνύει ιδιαίτερως τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και προσδίδει μια πιο «χαλαρή» και γλυκιά πλευρά στην εμφάνιση μιας γυναίκας. 

4color-younger-02.jpg

 

Το «νέο» μαύρο

Το μαύρο συνδέεται συχνά με κάτι αυστηρό και επίσημο. Αλλά, ακόμη και αν σου ακούγεται περίεργο δεν έχει μια μόνο απόχρωση. Δοκίμασε αυτές σαν το γκρι-ανθρακί ή και κάποιο σαν το βαθύ μπλε. Αυτή η «νέα γενιά» μαύρων είναι πολύ περισσότερο κολακευτική στις επιδερμίδες από το κλασικό και «σκληρό» μαύρο. 

4color-younger-03.jpg

 

«Μεσαίο» μπλε

Εννοώντας «μεσαίο», αναφέρομαι σε μια απόχρωση ανάμεσα στο γαλάζιο και και το μπλε. Θυμίζει αρκετά παστέλ απόχρωση αυτό το χρώμα και ταιριάζει πάρα πολύ σε όλες τις γυναίκες, όλες τις επιδερμίδες και όλες τις σεζόν. Μπορεί να αποδώσει κάτι πολύ θερμό σε ένα look μέχρι και κάτι πιο ψυχρό. Και το ψυχρό ειδικά, να ξέρεις ότι είναι άκρως… αντιγηραντικό!

4color-younger-04.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares