Skip to main content

FASHION NEWS

Όταν το σύγχρονο design συναντάει τον μινιμαλισμό

Η νέα “Light and Shine” συλλογής της Vogue θα σε ξετρελάνει!


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, είμαι μεγάλη φαν των γυαλιών. Είτε είναι ηλίου, είτε μυωπίας (δεν χρειάζεται πλέον να είσαι μύωπας μόνο για να φορέσεις γυαλιά) αυτό το αξεσουάρ είναι η πιο εύκολη λύση για να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου. Ψάχνω λοιπόν πολύ τα γυαλιά, όταν πρόκειται να κάνω μια αγορά. Πιστεύω πολύ ότι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή μυωπίας πρέπει να έχει πολύ καλό φακό και καλή κατασκευή. Όλα αυτά φυσικά, ενώ συνδυάζουν το στιλ με τις τάσεις της μόδας!

Στην αναζήτησή μου λοιπόν, ανακάλυψα την νέα συλλογή της Vogue, “Light and Shine”. Πρόκειται για την κομψή μετεξέλιξη της best-seller συλλογής Light and Shine η οποία όμως έχει κάτι το διαφορετικό αυτή την φορά. Είμαι φαν του μινιμαλισμού και αυτά τα γυαλιά επικροτούν στο έπακρο αυτή την αισθητική, χωρίς βέβαια να χάνουν την επικαιρότητα και το μοντέρνο ύφος που επιβάλλεται να προσφέρει ένα τέτοιο αξεσουάρ.

Τα σχέδιά τους λοιπόν είναι σούπερ λεπτά, με μινιμαλιστικά μεταλλικά προφίλ και οι διακριτικές αντιθέσεις του σύγχρονου design αποτυπώνουν την πιο hot μόδα της φετινής σεζόν, κάτι που με βοηθάει να εκφράσω τις fashion forward ανησυχίες μου.

Έχουν ενδιαφέροντα σχήματα με μοδάτες, διπλές και avant-garde, τριπλές γέφυρες, ήπιες παστέλ αποχρώσεις και μεταλλικά ματ στοιχεία με φακούς καθρέφτες που παίζουν με την αντίθεση. Όλη αυτή η αισθητική δημιουργεί μια ολοκαίνουργια σχεδιαστική φιλοσοφία με βάση το μέταλλο, αποδίδοντας ένα μοντέρνο και απαράμιλλο στιλ, σε όποια και αν τα φορέσει.

Παρακάτω σου περιγράφω αναλυτικά το ύφος αλλά και τις κατασκευαστικές ιδιότητες των γυαλιών της συλλογής!

VO 4022S
 
Το ελαφρύ, λιτό πλαίσιο, το σύγχρονο διανοουμενίστικο σχέδιο με σοφιστικέ αντιπαραθέσεις ματ μετάλλου & επένδυσης απαλών αποχρώσεων καθορίζουν το πνεύμα αυτών των Ιn Vogue γυαλιών ηλίου με τη διπλή γέφυρα που εμπνέονται από τις τάσεις για να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο στιλ με μια πινελιά εξεζητημένης  κομψότητας. Διαθέσιμο σε μια ποικιλία από ήπια παστέλ χρώματα που παίζουν με σύγχρονους φακούς καθρέφτες, και σε αντίστοιχα κλασικά με κλασικές ντεγκραντέ αποχρώσεις, αυτό το ελαφρύ, ανθεκτικό μεταλλικό στιλ εγγυάται βέλτιστη ποιότητα όρασης για τις κομψές γυναίκες της πόλης που βρίσκονται πάντα  σε κίνηση. Διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα: ματ μαύρο, ματ καφέ, ματ κοραλλί, ματ γαλάζιο, ματ κρεμ.

vogue1.jpgvogue2.jpgvogue3.jpg

 

VO 4023S - ADV

Οι μινιμαλιστικές γραμμές, τα σύγχρονα υλικά και οι λεπτομέρειες καθορίζουν τη μοντέρνα εμφάνιση αυτού του πλήρους μεταλλικού πλαισίου για τον ήλιο. Εκλεπτυσμένο, αλλά ταυτόχρονα τεχνολογικά εξελιγμένο, μοντέρνο, και πρωτότυπο, αυτό το λεπτό πλαίσιο φιλοξενεί αλληλοσυμπληρούμενα παστέλ και μεταλλικά χρώματα στις προσόψεις και τους βραχίονες με το ματ φινίρισμα, τα οποία δένουν δημιουργικά με τους νέους φακούς καθρέφτες σε χρυσό και ασημί ή σε διακριτικές ντεγκραντέ αποχρώσεις αντικατοπτρίζοντας μια μόδα εμπνευσμένη από την αισθητική του κομψού αστικού στυλ που είναι τόσο ελαφρύ και ανθεκτικό, όσο το γεμάτο ενέργεια πνεύμα της σύγχρονης γυναίκας. Το στιλ ADV λανσαρίστηκε στην καμπάνια Φθινόπωρο /Χειμώνας 2016. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα: ματ μαύρο, ματ καφέ, ματ ροζ, ματ μπλε, ματ κρεμ.

voguee1.jpgvoguee2.jpgvoguee3.jpgvoguee4.jpg

 

VO 4025

Εξαιρετικά λεπτά μεταλλικά προφίλ σε απαλά χρώματα πούδρας προσδίδουν σε αυτό το θηλυκό - έμπνευσης ρετρό - σχήμα μια σύγχρονη διάσταση, δημιουργώντας μια διακριτική νέα προοπτική στα πλήρως μεταλλικά πλαίσια. Εκλεπτυσμένες φόρμες, συμπληρωματικές αντιθέσεις και ενδιαφέροντες νέοι συνδυασμοί χρωμάτων όπως το ματ κοραλλί και το ροζ χρυσό, το ματ ροζ και το χρυσό, το μαύρο και το ασημί, το καφέ και το παλ χρυσό χαρακτηρίζουν αυτό το σοφιστικέ στιλ για τις σύγχρονες γυναίκες που αγαπούν να προσθέτουν μια σύγχρονη πινελιά στιλ στην εμφάνισή τους, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την προσωπική άνεση και την διαχρονική αξία: InVogue Minimal Metal.

vogueee1.jpgvogueee2.jpgvogueee3.jpg

 

Για περισσότερα, μπες εδώ.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα