Skip to main content

FASHION NEWS

Εσύ φέτος θα γιορτάσεις την αγάπη;

Όταν δεις τη νέα συλλογή της Pandora, τότε σίγουρα!


Κέλλυ Νόβακ

Προσωπικά, αμφιταλαντεύομαι με αυτή την γιορτή. Τι σημαίνει η «Γιορτή των Ερωτευμένων;». Νιώθω ότι πρέπει να αγαπάω τον σύντροφό μου την ημέρα αυτή ακόμη περισσότερο από τις υπόλοιπες. Παρόλα αυτά, ενώ μπορεί από την μια να έχω αυτή την άποψη, από την άλλη δεν… κρατιέμαι να έρθει η μέρα αυτή. Υπάρχει μια τρομερή γοητεία σε αυτή την γιορτή, ειδικά όταν κυκλοφορείς στους δρόμους ή τα μαγαζιά που όλα είναι τόσο όμορφα στολισμένα, μαγεύεσαι! Είναι σαν να σε… χτυπάει κεραυνός ατελείωτης αγάπης. Κι εκείνες τις ημέρες έχω πάντα μια συνήθεια. Ένα δικό μου, προσωπικό «έθιμο»!  Μου αρέσει να επισκέπτομαι τα καταστήματα κοσμημάτων Pandora.

adv_pandora_valentines17_09.jpg

Το γνωστό και αγαπημένο brand γιορτάζει πάντα με τον καλύτερο τρόπο αυτή την γιορτή. Πώς το κάνει; Μα, με την κυκλοφορία μιας νέας συλλογής, εμπνευσμένη από τον Αγ. Βαλεντίνο. Είναι για εμένα πάντα μια καλή ευκαιρία να προσθέσω μια έξτρα δόση λάμψης αλλά και ρομαντισμού στις εμφανίσεις μου.

Η Pandora, λοιπόν, μας προσκαλεί για άλλη μια χρονιά να γιορτάσουμε την αγάπη μέσα από μια παιχνιδιάρικη και ρομαντική συλλογή λαμπερών κοσμημάτων, που δεν μπορεί παρά να λατρέψει κάθε γυναίκα! Η καρδιά, διαχρονικό σύadv_pandora_valentines17_00.jpgμβολο αγάπης, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα νέα σχέδια κοσμημάτων από μασίφ ασήμι 925ο, χρυσό 14Κ και χειροποίητες λεπτομέρειες.                                                                   
Τρυφερές καρδιές και μηνύματα αφοσίωσης, διακοσμούν εντυπωσιακά κοσμήματα που συνδυάζουν το πάθος και τη θηλυκότητα, στη σειρά “Love Struck”! Μοναδικές δημιουργίες εκπληκτικής δεξιοτεχνίας από σμάλτο, Untitled.jpgλαμπερά κρύσταλλα και χειροποίητα Murano, σε εντυπωσιακές, φούξια ή απαλές, ροζ αποχρώσεις, θα γίνουν το καλύτερο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων.  

Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι “Forever hearts” αποτελείται από δύο καρδιές ενωμένες η μία με την άλλη, που συμβολίζουν την αιώνια αγάπη και αφοσίωση.iiadv.jpg

Χαριτωμένοι φιόγκοι και λαμπερές κορδέλες πρωταγωνιστούν στα κοσμήματα της σειράς “Ribbons of Love”. Συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους, δημιουργώντας statement εμφανίσεις και χαρίζουν διαχρονική κομψότητα σ’ ένα ρομαντικό look.

Μια μικροσκοπική καρδιά από ροζ σμάλτο, η λέξη Love και το βέλος του θεού Έρωτα, αφηγούνται μια μοναδική ιστορία αγάπης! Αιχμαλώτισε πολύτιμες αναμνήσεις, συνδυάζοντας τα αγαπημένα σου Petite Elements στο Pandora Floating Locket.  

ment2.jpg

Προσωπικά, όμως, πιστεύω ότι είναι τελικά η φροντίδα, η αγάπη και η προσοχή στη λεπτομέρεια, που αποτυπώνεται σε κάθε κόσμημα Pandora, τα οποία με κάνουν να προσμένω κάθε φορά μια νέα της συλλογή. Μπορεί κάθε γυναίκα να εκφράσει το προσωπικό της στιλ και να αναδείξει την μοναδικότητά της, συνδυάζοντας με τον δικό της τρόπο τα εντυπωσιακά σύμβοadv_pandora_valentines17_07.jpgλα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ και όλα αυτά σύμφωνα πάντα με το budget που διαθέτει. Οι τιμές είναι προσιτές έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε δωράκια στον εαυτό μας, όχι μόνο τις γιορτές, αλλά όλο τον χρόνο!

Πες μου, τώρα, μετά από αυτό  πώς να μην θέλεις να γιορτάσεις τον Αγ. Βαλεντίνο;

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook ή για τις online αγορές σου το www.pandorashop.gr.

{module [512]}

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.