Μια εβδομάδα αποκλειστικά αφιερωμένη σε εσένα

Μια εβδομάδα γεμάτη runs, workouts και happenings αποκλειστικά για γυναίκες!

Κέλλυ Νόβακ

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πλησιάζει και οι adidas Women, το γυναικείο community της adidas, το γιορτάζουν με μια σειρά από μοναδικά runs και workouts, ειδικά σχεδιασμένα για εμάς!

Υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων coaches των adidas Runners Athens και των ambassadors των adidas Women, μπορείς να ζήσεις αυθεντικές εμπειρίες και happenings που θα απογειώσουν τη γυναικεία φύση σου.

Την εβδομάδα αφιερωμένη στη γυναίκα, θα ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και οι adidas Women σου υποσχόνται κάθε μέρα να είναι μία ξεχωριστή, αποκλειστική, εμπειρία, για εσένα!

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου μπορείς να τρέξεις στο κέντρο της Αθήνας συνδυάζοντας ενδυνάμωση στο GREATER EVERY STEP session, ενώ μπορείς να συνεχίσεις… ανεβάζοντας ρυθμό στο GREATER EVERY MOVE dance session!

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στο GREATER EVERY RUN, θα έχεις την ευκαιρία να δεις την running διαδρομή πιο δημιουργικά, με ένα χαλαρό τρέξιμο στην πόλη, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσουν μοναδικές εκπλήξεις.

 

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου, θα έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα στο GREATER EVERY BREATH, ένα δυναμικό strength session και στο GREATER EVERY POSE, σ’ ένα ιδιαίτερο yoga session. Θα ακολουθήσει το GREATER EVERY RUN με τρέξιμο στο κέντρο της πόλης.
 

adidasWomensWeek_01.jpg
 

Το Σάββατο 11 Μαρτίου, έχεις πρωινό ραντεβού για να νιώσεις GREATER EVERY STRIDE, με ένα χαλαρό run, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο adidas Runbase.

Πρωταγωνιστής της εβδομάδας θα είναι το νέο UltraBOOST X, το απόλυτο παπούτσι running σχεδιασμένο αποκλειστικά  για γυναίκες που αλλάζει τα δεδομένα στο τρέξιμο και ικανοποιεί όλες τις ανάγκες της γυναίκας runner. Στο adidas Runbase, καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, θα έχεις την ευκαιρία να γυμναστείς μαζί του για να νιώσεις κι εσύ την μοναδική εφαρμογή στο πόδι σου. 
 

adidasWomensWeek_02.jpg
 

Αυτή η εβδομάδα αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες εκείνες τις γυναίκες που αναζητούν μοναδικές προκλήσεις. Πάθος, αφοσίωση, διαρκής βελτίωση, θετική ενέργεια και κέφι, σε μια εβδομάδα που τα έχει όλα και απογειώνει τη γιορτή της γυναίκας!

Όλο το πρόγραμμα για να κλείσεις την θέση σου βρίσκεται εδώ: www.adidas.gr/adidasrunners
 

adidasWomensWeek_03.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares