Skip to main content

FASHION NEWS

Είσαι ενδυματολογικά προετοιμασμένη για την Άνοιξη;

Mόλις δεις τη νέα συλλογή ρούχων των Marks & Spencer, θα πεις με σιγουριά "ναι".


Κέλλυ Νόβακ

Η Άνοιξη ήρθε. Το Πάσχα είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά. Έχεις προετοιμαστεί λοιπόν, για αυτή τη νέα… τάξη πραγμάτων; Προσωπικά, πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσουμε από νωρίς να προετοιμαζόμαστε, ενδυματολογικά τουλάχιστον, για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας, με σκοπό να «πιάσουμε» στα χέρια μας πρώτες, όλα τα hot trends της σεζόν.

Ευτυχώς, την Τετάρτη 8 Μαρτίου τα Marks & Spencer παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι ‘17, σε μια εκδήλωση με άκρως θηλυκό χαρακτήρα και ανοιξιάτικη διάθεση και μας… φώτισαν τον δρόμο προς την νέα μας γκαρνταρόμπα!

Τα Marks & Spencer προσκάλεσαν εκπροσώπους των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών, fashion editors, στιλίστες και fashion bloggers στον κομψό χώρο του Les Coquettes Beauty Lab για να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία μόδας και περιποίησης!
 

M&S_SS17_01.jpg


Ήμασταν και εμείς εκεί και είχαμε τη δυνατότητα να δούμε πρώτες από κοντά τη νέα συλλογή των Marks & Spencer, που βάζει στο επίκεντρο τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και στην άψογη ποιότητα. Ζεστά χρώματα, όπως χακί, κεραμιδί και απαλό ροδακινί, καλωσορίζουν την Άνοιξη. Tα denim αναδεικνύονται σε απόλυτο καμβά για boho chic εμφανίσεις, ενώ τα θηλυκά παστέλ συνδυάζονται με μεταλλικές αποχρώσεις και ολοκληρώνουν υπέροχα τα λαμπερά looks. Τέλος, η άφιξη του καλοκαιριού σηματοδοτείται από έντονα χρώματα και prints που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα.

Πέρα από την παρουσίαση της κομψής συλλογής, στο event είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια, παίρνοντας έμπνευση για κομψούς, mix ‘n match συνδυασμούς, ενώ στη συνέχεια αφεθήκαμε στα έμπειρα χέρια της ομάδας του Les Coquettes Beauty Lab, που ανέλαβε να «ανθίσει» το στιλ και τη διάθεση μας μέσα από μια exclusive περιποίηση νυχιών και φρυδιών!
 

M&S_SS17_02.jpg M&S_SS17_03.jpg M&S_SS17_04.jpg M&S_SS17_05.jpg M&S_SS17_06.jpg 

Το ανοιξιάτικο σκηνικό συμπλήρωναν οι πρωτότυπες και λαχταριστές σοκολατένιες πασχαλινές συσκευασίες M&S Food, που μας γέμισαν με μια «γλυκιά» προσμονή για το Πάσχα και τα πασχαλινά δώρα!
 

M&S_SS17_07.jpg 

Ακολούθησε τα M&S στα social media, για να παρακολουθείς όλα τα νέα σχετικά με το brand:

Facebook: Marks & Spencer

Instagram: marksandspencer

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης