Skip to main content

FASHION NEWS

5 διαφορετικές τάσεις, 5 διαφορετικά moods, 1 συλλογή ρούχων

Η NAF NAF σου δείχνει πώς να είσαι διαφορετική μέσα από την νέα της συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017-2018!


Κέλλυ Νόβακ

Ρομαντισμός, θηλυκότητα, καινοτομία, κομψότητα. Μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την NAF NAF. Αυτό το brand ρούχων που τόσα, μα τόσα, χρόνια γνωρίζει τι είναι καλύτερο για την γυναίκα και την εμφάνισή της. Γι' αυτή την γυναίκα που γνωρίζει τον εαυτό της και δεν φοβάται να τον εκφράσει μέσα από ένα της σύνολο.

To γαλλικό brand είναι αυθεντία στο να μας… σπρώχνει προς αυτόν τον δρόμο και για την επόμενη σεζόν δεν κάνει κάτι διαφορετικό. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η νέα της συλλογή, δεν είναι διαφορετική. Ενισχύει την «διαφορετικότητα» και αντλεί έμπνευση μέσα από πέντε διαφορετικά moods και fashion trends και έρχεται για να μας εντυπωσιάσει ξανά!

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε λοιπόν, με μεγάλη επιτυχία, το all day Press Event της NAF NAF για την αποκλειστική και επίσημη παρουσίαση της συλλογής Fall / Winter 2017/2018, η οποία θα βρίσκεται διαθέσιμη στα καταστήματα τον Οκτώβριο 2017. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Showroom της εταιρείας ESSE DUE, επίσημο διανομέα της NAF NAF στην Ελλάδα, ο οποίος διαμορφώθηκε σύμφωνα με το μοναδικό στιλ του γαλλικού brand και έδωσε στους καλεσμένους τη δυνατότητα  να γνωρίσουν, να δοκιμάσουν και να φωτογραφηθούν με τα ρούχα της συλλογής πρώτοι και σε αποκλειστικότητα!
 

nafnaf-pressday-01.JPG
 

Έχοντας ως βάση τη διαφορετικότητα των στιλ, η νέα συλλογή αποτελείται από πέντε ξεχωριστές τάσεις:

SOFT PARADISE: Η μετάβαση από το καλοκαίρι στον Χειμώνα γίνεται με τη βοήθεια παστέλ αποχρώσεων (nude-γαλάζιο –κίτρινο -μπλε), όπως αυτά αποτυπώνονται σε prints παντρεμένα με δαντέλες.

EXCENTRIC DOLL: «Το εμπριμέ είναι το νέο μαύρο», σε αυτήν την «ποιητική» και ταυτόχρονα τολμηρή, νέα προσέγγιση της NAF NAF, η οποία φλερτάρει με τις έντονες αποχρώσεις του πορτοκαλί, του μπλε και του πράσινου.

CAMDEN QUEEN/ROCK: Με έμπνευση το χειμωνιάτικο σκηνικό του Λονδίνου, τα καρό παντρεύονται με λουλουδάτα μοτίβα για να δημιουργήσουν τα πιο εντυπωσιακά look σε μαύρες, λευκές, γκρι, γαλάζιες και μπορντό αποχρώσεις.

70’s SOUL: Αυτή η δεκαετία είναι trendy και αποδεικνύεται μέσα από  τις leopard & microprints λεπτομέρειες στις αποχρώσεις της μόκας, του μπεζ, του ροζ και του εκρού.

VELVET PALAZZO: Οι βραδινές εμφανίσεις δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητες. Μεταλλικές αποχρώσεις και εμβληματικές, Βικτωριανές λαιμοκόψεις είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που κλέβουν την ανάσα!

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.