Skip to main content

FASHION NEWS

Τι κοινό έχουν ο Damien Hirst, o Jarvis Cocker και η Kate Moss;

Όλοι αποτελούν έμπνευση της νέας συλλογής μαγιώ της MAAN!


Κέλλυ Νόβακ

Kαλοκαίρι 2017: Φτάνεις στην παραλία, φορώντας ένα καταπληκτικό μαγιό. Ένα με έντονα στοιχεία από την αισθητική του απόηχου των Λονδρέζικων 90s, και που ταιριάζει τέλεια με το ηλιοκαμμένο δέρμα σου.

Επιστροφή στην σημερινή ημέρα: Μαθαίνεις τα νέα της νέας συλλογής swimwear της Μαριλένας Ανδρεάδη. Συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αρχίσεις από τώρα το ψάξιμο για το απόλυτο καλοκαιρινό fashion item: το μαγιό. Ευτυχώς για εσένα, η εν λόγω σχεδιάστρια, μας παρουσιάζει την «ανήσυχη» συλλογή του brand ΜΑΑΝ για το καλοκαίρι του 2017.

Η δημιουργός και σχεδιάστρια Μαριλένα Ανδρεάδη αντλεί έμπνευση, για την συλλογή MAAN 2017, από αναμνήσεις της από τα φοιτητικά της χρόνια στο Λονδίνο του Damien Hirst, του Jarvis Cocker αλλά και της φωτογράφου Corinne Day να «αιχμαλωτίζει» εμβληματικά με τον φακό της την Kate Moss. Σαφείς αναφορές σε αυτή την χαρακτηριστική περίοδο του τέλους των 90s στο Λονδίνο, βλέπουμε και στο portfolio από τη φωτογράφιση της συλλογής ΜΑΑΝ για φέτος το καλοκαίρι. 

Η συλλογή της ΜΑΑΝ είναι γεμάτη με ανήσυχη ενέργεια, νιάτα, μία διάθεση ανατροπής και πάνω από όλα με μία έντονη επιθυμία για απόδραση στο Νότο και στην Ελλάδα, ίδια ακριβώς με αυτή των κοριτσιών και αγοριών του φημισμένου τραγουδιού των Blur “Girls&Boys” που ακολουθούσαν την καρδιά τους ”down to Greece”, αποπνέοντας περισσότερο την επιθυμία για δράση και ταξίδια παρά νοσταλγία. Τα easy to wear σχέδια της ΜΑΑΝ είναι η ιδανική πρόταση για ένα καλοκαίρι γεμάτο ένταση, γοητεία, παιχνιδιάρικες και ανέμελες αποδράσεις και περιπέτειες. 

H συλλογή islandwear περιλαμβάνει φορέματα, ολόσωμες φόρμες, καφτάνια, μπλούζες παντελόνια και σορτς.

Τα ελαφριά και αέρινα υφάσματα από εξαιρετικής ποιότητας βισκόζη, ιδανικά για το καλοκαίρι, τυπώνονται στην Αθήνα, με αποκλειστικά, custom made prints με εξάγωνα, καλειδοσκόπια και brushstrokes. 

Η συλλογή swimwear περιλαμβάνει μία ποικιλία από ολόσωμα (one-piece) μαγιό καθώς και μπικίνι σε ευρύ φάσμα υφασμάτων και χρωμάτων. Τα διαφορετικά σχέδια της συλλογής έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε ακόμα και τα φαινομενικά απλά μαγιό, να κολακεύουν το γυναικείο σώμα. Η Μαριλένα Ανδρεάδη φτιάχνει τα δικά της πατρόν, ενώ είναι παρούσα σε κάθε στάδιο παραγωγής της συλλογής της. 

 

MAAN_swimwear_02.jpgMAAN_swimwear_03.jpgMAAN_swimwear_04.jpgMAAN_swimwear_05.jpgMAAN_swimwear_06.jpgMAAN_swimwear_07.jpg

Για περισσότερες πληροφορίες:

MAAN FB @maanislandwear

 MAAN IG @maanislandwear

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department