Η Σμαράγδα Καρύδη είναι το νέο πρόσωπο της Triumph

Η γνωστή ηθοποιός και το θρυλικό brand, θα μας εμπνεύσουν όλες για να βρούμε το ιδανικό σουτιέν!

Κέλλυ Νόβακ

Το 2017 ξεκινά με σπουδαίες συνεργασίες για την Triumph. Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας του "Find The One For Every You – Βρες το ιδανικό για κάθε σου εαυτό”, το γνωστό brand ανακοινώνει περήφανα τη συνεργασία του με την Σμαράγδα Καρύδη.

Η πολυτάλαντη Σμαράγδα Καρύδη, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη των γυναικών να βρουν το ιδανικό σουτιέν για εκείνες, αποφάσισε να συμπορευτεί με την Triumph στην καμπάνια αυτή και να εμπνεύσει!

Η Triumph, εξυμνεί την πολύπλευρη ζωή κάθε γυναίκας, που αναγκάζεται να παίζει πολλαπλούς ρόλους στην καθημερινότητά της… εργαζόμενη γυναίκα, μητέρα, σύζυγος και αλλά και γυναίκα που αθλείται ή διασκεδάζει.

Η Σμαράγδα είναι αυτή η γυναίκα, είναι η γυναίκα της Triumph. Εργάζεται στο θέατρο, στην τηλεόραση, αθλείται, φροντίζει το σπίτι και τον σύντροφό της και θα ήθελε πάντα να έχει σαν σύμμαχο ένα σουτιέν, που θα της δίνει λύσεις για κάθε πτυχή της ζωής της.

Η Σμαράγδα μαζί με την Triumph θα σου δείξουν πώς να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και θα σε συμβουλέψουν πώς θα βρεις την απόλυτη στήριξη, άνεση σε κάθε κομμάτι της απαιτητικής ζωής και καθημερινότητάς σου.

‘Find The One For Every You – Βρες το ιδανικό για κάθε σου εαυτό’. Τόλμησε λοιπόν, να είσαι άφοβα ο εαυτός σου!

Μείνε συντονισμένη στα social media της Triumph και δες όλα όσα έχουν να μοιραστούν μαζί μας…

Facebook  - facebook.com/TriumphGR

Ιnstagram - instagram.com/Triumph_GR

 

You Tube - youtube.com/user/TriumphGreeceAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares