Skip to main content

FASHION NEWS

Ακολούθησε τα πάθη σου και γίνε… DΟer

Η PANDORA παρουσιάζει τη νέα συλλογή κοσμημάτων “Spring/Mother’s Day 2017“ και τη νέα παγκόσμια καμπάνια “DO”!


Κέλλυ Νόβακ

DOer”: Ο δραστήριος άνθρωπος. Ο άνθρωπος των έργων. Αυτός / αυτή που αναλαμβάνει δράση. Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε στις ημέρες μας. Τέτοιες γυναίκες.

Γεμάτες αυτοπεποίθηση. Που γνωρίζουν καλά τον εαυτό τους και δεν φοβούνται να τον «δείξουν». Γυναίκες δυνατές, αποφασιστικές και αληθινές με τον εαυτό τους , αλλά και με ότι θέλουν να πετύχουν!

Αυτό είναι και το μήνυμα της PANDORA. Μέσα από την παγκόσμια καμπάνια “DO, το γνωστό brand θέλει να ενθαρρύνει τις γυναίκες να εκφράσουν το μοναδικό τους στιλ, να γιορτάσουν κάθε στιγμή της ζωής τους και να κυνηγήσουν τους στόχους τους!

Οι γυναίκες που επιλέγουν να φορούν PANDORA, αισθάνονται περήφανες, φορώντας κοσμήματα που τις εκφράζουν, όχι μόνο ως δήλωση στιλ, αλλά και ως ένα “σύμβολο”.

Αντανακλώντας τα κοινά ιδεώδη κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης, η PANDORA   κινητοποιεί γυναίκες με τις ίδιες πεποιθήσεις να μοιραστούν τις αξίες και τα πιστεύω τους, μέσω της νέας της καμπάνιας DO.

Τέτοιες γυναίκες βρίσκονται παντού: είναι το κορίτσι  που σερβίρει τον καφέ σου το πρωί. Είναι η συνάδελφος που κάθεται στο διπλανό γραφείο, στην δουλειά. Είναι η κοπέλα στο απέναντι από  εσένα τραπέζι στο μπαρ.

Είναι, όμως και η μητέρα που είδες να πηγαίνει  το παιδί της στο πάρκο, ή στο σχολείο.

Και η PANDORA, που αγαπάει τις μητέρες, εμπνέεται από αυτές. Και δημιουργεί για εκείνην , από εκείνη, την ανοιξιάτικη συλλογή της, “Spring/Mother’s Day 2017“!

Γιατί η άνοιξη «φέρνει» μαζί της και την Γιορτή της Μητέρας (14 Μαΐου) Και  η δημιουργική ομάδα της PANDORA, γι αυτή την ξεχωριστή ημέρα, προτείνει μοναδικά, συμβολικά σχέδια σε υπέροχες αποχρώσεις, που γιορτάζουν τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και τα τρυφερά συναισθήματα!
 

doer_ss17_pandora_05.jpg


Κάθε γυναίκα μπορεί να εκφράσει το προσωπικό της στιλ, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τα κομψά βραχιόλια και δαχτυλίδια της σειράς “Hearts of PANDORA”. Σμάλτο σε έντονες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη χρωματική παλέτα της άνοιξης αλλά και λαμπερές πέτρες, τοποθετούνται με το χέρι σε κάθε κόσμημα. Ρομαντικές cut-out καρδιές συμπληρώνουν τα σχέδια, δημιουργώντας μια trendy, θηλυκή εμφάνιση.
 

doer_ss17_pandora_03.jpg 

doer_ss17_pandora_04 (2).jpg


Χαριτωμένες μαργαρίτες από μασίφ ασήμι 925ο, ιριδίζουσες αποχρώσεις και φλόραλ patterns, κυριαρχούν στα κοσμήματα της σειράς “Dazzling Daisies”, προσθέτοντας φρέσκιες, παιχνιδιάρικες πινελιές σε κάθε outfit! Συνδυασμένα με εντυπωσιακά κοσμήματα σε ροζ-χρυσές αποχρώσεις, με μοντέρνα σχέδια και vintage χειροποίητες λεπτομέρειες αναδεικνύουν την τάση Metallics, μία από τις κυρίαρχες της σεζόν.
 

doer_ss17_pandora_06.jpg 

doer_ss17_pandora_07.jpg


 Εμπνεύσου κι  εσύ από την καμπάνια #DOPANDORA και γίνε DOer!

 

https://www.youtube.com/watch?v=8CXWNLat8QM&feature=youtu.be

 

Δες την ανοιξιάτικη συλλογή στο www.pandora.net  και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece

Για τις online αγορές σου, μπες στο www.pandorashop.gr

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός