Πώς να επαναπροσδιορίσεις την έννοια της αυθεντικότητας

Tα adidas originals τιμούν την γυναικεία δημιουργικότητα μέσα από μια νέα ταινία μικρού μήκους!

Κέλλυ Νόβακ

Το brand film Original is Never Finished που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο, εξερευνά τη φιλοσοφία του brand των adidas originals, ότι το παρελθόν δίνει δύναμη στο μέλλον (Past Empowers Future). Μέσα από μονταρισμένες σκηνές, η δημιουργικότητα, η μουσική, η τέχνη ακόμα και η άθληση συνθέτουν και παρουσιάζουν με έναν ξεχωριστό και πρωτοποριακό τρόπο την πλούσια ιστορία και την κουλτούρα του brand.

Tα adidas Originals λοιπόν, παρουσίασαν πρόσφατα τη νέα εκδοχή της ταινίας μικρού μήκους Original is Never Finished, με επίκεντρο ένα cast που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες. Θέλοντας να τιμήσει τη γυναικεία δημιουργικότητα, το brand συνεργάστηκε με τις Petra Collins, Mabel και Dej Loaf, επιβεβαιώνοντας μέσα από το δημιουργικό τους όραμα ότι η αυθεντικότητα είναι ανεξάντλητη. Με τη ριζοσπαστική διασκευή του θρυλικού «My Way» του Frank Sinatra, το φιλμ Original is Never Finished, παρουσιάζει μία προκλητική προσέγγιση στη σημερινή κουλτούρα του streetwear και αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως αν πας κάτι πολύ μακριά και το διαφοροποιήσεις πέρα από τα όρια, γίνεται και πάλι αυθεντικό.  

Η Alegra O’Hare, VP Global Communications adidas Originals & Core, δήλωσε σχετικά: «Στο brand πιστεύουμε στη δημιουργική ελευθερία και πάντα προκαλούμε τα ίδια μας τα όρια. Η κίνηση του να επαναπροσδιορίσουμε το δικό μας φιλμ ήρθε ως φυσικό επακόλουθο, ενώ παράλληλα θελήσαμε να τιμήσουμε τις γυναίκες πρωταγωνίστριες οι οποίες φορούν τα νέα Superstar, που επιστρέφουν όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί».

Το brand film Original is Never Finished ζωντανεύει την αντίληψη ότι όταν αναδημιουργείς κάτι με το δικό σου τρόπο, αυτό θα σε οδηγήσει σε κάτι αυθεντικό. Στη σκηνή όπου πρωταγωνιστεί η καλλιτέχνης και φωτογράφος Petra Collins, το κλασικό έργο τέχνης «Η Γέννηση της Αφροδίτης» παρουσιάζεται με μια ανατρεπτική και αναπάντεχη αλληλουχία εικόνων, προκαλώντας την έννοια της ομορφιάς όπως την αντιλαμβανόμαστε. Οι μουσικοί Mabel και Dej Loaf δίνουν το δικό τους μήνυμα αποδεικνύοντας πως χαράσσουν το δικό τους μονοπάτι, αφήνοντας το προσωπικό τους στίγμα.

 

adidas_Original_is_Never_Finished_01.jpg

Dej Loaf

 

adidas_Original_is_Never_Finished_02.jpg

Mabel

 

Στην κεντρική φωτογραφία η Petra Collins

 

https://www.youtube.com/watch?v=UeS86mO7GNA&feature=youtu.be

 

Για περισσότερα νέα, stay tuned στη Facebook Page των adidas Originals και στους λογαριασμούς της adidas στο Instagram (@adidasgr) και το Twitter (@adidasGR).About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares