Ακόμα να τσεκάρεις το νέο ανακαινισμένο κατάστημα Stradivarius στην Ερμού;

Eίναι το πρώτο στην Ελλάδα, που έχει την Ανδρική collection, η οποία κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά.

Κέλλυ Νόβακ

Την Πέμπτη το βράδυ, πραγματοποιήθηκε το άνοιγμα του καταστήματος στην Ερμού, το οποίο είχε κλείσει ένα μήνα για ανακαίνιση. Το κατάστημα άνοιξε και πάλι με μία ανανεωμένη εικόνα, προσφέροντας την Ανδρική Collection, ενώ ταυτόχρονα γιορτάζει για τα 1.000 καταστήματα που έφτασε σε 66 αγορές παγκοσμίως.

Ο νέος χώρος του καταστήματος διαθέτει τρεις ορόφους με συνολική επιφάνεια που ξεπερνάει τα 400 τετραγωνικά μέτρα. Ο όροφος με το ανδρικό τμήμα έχει μία industrial αισθητική με λεπτομέρειες στο ταβάνι από τσιμέντο, μαύρο μέταλλο και γυαλί. Ο φωτισμός είναι το ίδιο σημαντικός,  με στοιχεία όπως λωρίδες φωτός και light boxes με την εικόνα της αλυσίδας, δίνοντας δυναμισμό και κίνηση, καθώς επίσης και η χρήση της τεχνολογίας LED που συμφωνεί με τα κριτήρια του Ομίλου για μια οικολογικά αποδοτική λειτουργία.

Στον όροφο του καταστήματος θα βρείτε τη νέα κολεξιόν Stradivarius Man,  καθιστώντας το κατάστημά της Ερμού το πρώτο κατάστημα Stradivarius στην Ελλάδα με την ανδρική κολεξίον. H Stradivarius Man κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο στο ηλεκτρονικό κατάστημα και σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας.

Για να γιορτάσει η Stradivarius τη νέα άφιξη μόνο για τις 18 Μαΐου πρόσφερε 20% έκπτωση σε όλη την αντρική κολεξιόν. Επίσης, οι φίλοι της μάρκας διασκέδασαν live με τις μουσικές επιλογές του Μιχάλη Τσαουσόπουλου. Αρκετοί επώνυμοι φίλοί και influencers της μάρκας παρευρέθηκαν να γνωρίσουν από κοντά την νέα ανδρική κολεξιόν.

Βασικός προσκεκλημένος και brand ambassador της αλυσίδας ήταν ο Σπύρος Χριστόπουλος, ο οποίος είναι το ελληνικό μοντέλο της καμπάνιας της Stradivarius.

ermou-stradivarius-01.jpgermou-stradivarius-02.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares