Η Gisele Bundchen μας σαγηνεύει στην νέα καμπάνια της Loewe

Η Βραζιλιάνα καλλονή παραδίδει high-end αισθητικής φωτογραφίες!

Κέλλυ Νόβακ

Μετά τα νέα της συνεργασίας της Gisele Bundchen με την Loewe, το γνωστό brand κυκλοφορεί επιτέλους τις πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας.

Το γνωστό μοντέλο ποζάρει για την φθινοπωρινή συλλογή του brand σε μια διαφημιστική καμπάνια με ένα άκρως art feeling. Φυσικά, σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι ο Steven Meisel ανέλαβε την δημιουργική διεύθυνση των φωτογραφιών, αποδίδοντας τελικά σαγηνευτικές, avant-garde φωτογραφίες.

Τα έργα/φωτογραφίες της καμπάνιας έχουν το όνομα ‘Compositions’ και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ρούχα από την φθινοπωρινή συλλογή του brand, η οποία διαθέτει αρκετά prints, εντυπωσιακά πλεκτά και ενδιαφέροντα αξεσουάρ (βλ. floppy hats) προσδίδοντας ακόμη περισσότερο στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών. 
 

Loewe-Fall-Winter-2017-Campaign01.jpgLoewe-Fall-Winter-2017-Campaign03.jpgLoewe-Fall-Winter-2017-Campaign04.jpgLoewe-Fall-Winter-2017-Campaign05.jpgLoewe-Fall-Winter-2017-Campaign06.jpgLoewe-Fall-Winter-2017-Campaign07.jpgLoewe-Fall-Winter-2017-Campaign08.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares