Η Kim Kardashian είναι η… «Πρώτη Κυρία» της Αμερικής

Η νέα φωτογράφηση της σταρ παρέα με την κόρη της North West.

Κέλλυ Νόβακ

Αν η οικογένεια των Kardashians μπορεί να θεωρηθεί η… «Πρώτη Οικογένεια»  της Αμερικής (όπως την έχει αποκαλέσει παλαιότερα το περιοδικό Cosmopolitan) και η Kim Kardashian η «Πρώτη Κυρία» της Αμερικής, τότε η γνωστή χώρα είναι καμένη από χέρι!

Βέβαια, ίσως τελικά να ήταν καλύτερα έτσι τα πράγματα, μιας και η τωρινή Πρώτη Οικογένεια της Αμερικής, δεν έχει και καλύτερο… ποιόν από την γνωστή ριάλιτι οικογένεια.

Αλλά don’t worry, γιατί η Kim Κ. και η οικογένειά της, δεν είναι τίποτα από τα δύο. Όλα είναι μέρος μιας φωτογράφησης. Το Interview λοιπόν, έχει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του, την γνωστή σταρ. Το Jackie O’ inspired θέμα της φωτογράφησης είναι ένας από τους λόγους που ελαφρά την καρδιά, δόθηκε ο τίτλος αυτός στην Kim.

Ο Steven Klein τράβηξε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που μιμούνται την θρυλική παρουσία της Jacqueline Kennedy Onassis και την οποία η Kim Kardashian με το κατάλληλο styling (όπως η χαρακτηριστική κουάφ της Jackie, οι πέρλες, τα κοστούμια και τα μακριά γάντια) και πόζα, προσπαθεί να υποστηρίξει όσα καλύτερα μπορεί.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η κόρη της North West, η οποία εμφανίζεται πρώτη φορά σε επαγγελματική φωτογράφηση περιοδικού μόδας, κλέβει την παράσταση.

Επίσης, είναι η ιδέα μου ή έχει αρχίσει να μοιάζει στον πατέρα της Kanye West, τρομερά;About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares