Skip to main content

FASHION NEWS

Φυσικά και η Rihanna εμφανίστηκε πάνω σε μηχανή στο show της για τη νέα Fenty x Puma συλλογή

Εντύπωση προκάλεσε η καλλιτέχνιδα/σχεδιάστρια στην Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη!


Κέλλυ Νόβακ

Αν με κάποια celebrity ασχολούμαστε συνέχεια τις τελευταίες 3 ημέρες, τότε αυτή είναι η Rihanna. Η γνωστή σταρ μετά τον χαμό που δημιούργησε αφού κυκλοφόρησε την νέα της σειρά καλλυντικών προϊόντων Fenty Beauty by Rihanna, τώρα δημιουργεί και πάλι headlines με την νέα της συλλογή Fenty x Puma.

Για την νέα της συλλογή Spring 2018, που παρουσίασε στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στην Νέα Υόρκη, η RiRi προκάλεσε εντύπωση με τα ρούχα της συλλογής, με την δική της εμφάνιση και γενικά με όλο το show που έλαβε μέρος, την Κυριακή το βράδυ!

Γιατί όλο αυτό; Γιατί όταν έχεις εντυπωσιακά stunts με επαγγελματίες μοτοσικλετιστές, όταν μεγάλα ονόματα του χώρου περπατάνε στην πασαρέλα σου και όταν η ίδια «κλείνεις» το show βγαίνοντας πάνω με μια μοτοσυκλέτα, τότε δεν γίνεται παρά να δημιουργήσεις… σούσουρο!

https://www.instagram.com/p/BY4gpf2F-YH/

Πιστή στο theme των ‘90s biker και αθλητικών ρούχων που σχεδίασε για την συλλογή, η Rihanna θέλησε να υπάρχει στο show και παρόμοια ατμόσφαιρα. Το σίγουρο είναι ότι κατάφερε να βάλει τους καλεσμένους σε αυτό το πνεύμα και με το φαντασμαγορικό show, αλλά και με τα ίδια τα ρούχα!

Λίγο λόγια για την συλλογή

Το Park Avenue Armory στο Manhattan που έλαβε μέρος το show, πέρα από επαγγελματίες μοτοσικλετιστές που κατέκλυσαν τον χώρο (και το ταβάνι) του venue, γέμισε και με εντυπωσιακές δημιουργίες, δια χειρός της αγαπημένης μας σταρ!

Αφού, ολοκληρώθηκε το show με τους biker, τα μοντέλα κατέκλυσαν την πασαρέλα. Άνδρες και γυναίκες περπάτησαν στο runway φορώντας ρούχα με μια ‘90s και sporty αισθητική που περιλάμβανε items όπως biker σορτς, ολόσωμες φόρμες, μαγιό, parkas, τσάντες όμως και πολλά, πολλά άλλα.

18ss_fentypuma_01.jpg

Το «ποδηλατικό» theme του show ακολουθεί αυτό της Μαρίας Αντουανέτας, του goth αλλά και αυτού του “back-to-school” που υπήρχε στις προηγούμενες συλλογές της.

Τι προσέξαμε κατά την διάρκεια του show

Η 16χρονη κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber μπορεί να έκανε λίγες ημέρες πριν, το ντεμπούτο της στην πασαρέλα, για το show του οίκου Calvin Klein αλλά και για αυτό του Alexander Wang, αλλά η RiRi φαίνεται να είχε και εκείνη δει το ταλέντο του νεαρού μοντέλου, γι’ αυτό και να την συμπεριέλαβε στο καστ της νέα της συλλογής.

18ss_fentypuma_02.jpg

Και μπορεί η νεαρή Gerber να είναι από τα σημαντικά ονόματα που περπάτησαν στο show της Rihanna, αλλά δεν ήταν και το μόνο. «Βετεράνοι» του χώρου όπως η Adriana Lima, Joan Smalls, Taylor Hill και Lexi Boling αλλά και πολλά άλλα ταλαντούχα μοντέλα του χώρου της μόδας όπως οι Stella Maxwell, Adwoa Aboah και Grace Elizabeth, κόσμησαν με την παρουσία τους, το show.

18ss_fentypuma_03.jpg

Αλλά όσο και να εντυπωσίασαν αυτά τα μοντέλα, ήταν τελικά η Rihanna που έκανε την πιο αξιοπρόσεκτη εμφάνιση, αφού βγήκε στο τέλος του show, πάνω σε μηχανή, ευχαριστώντας το κοινό για την παρουσία του! Μια λέξη μας έρχεται στο μυαλό: Queen.  

18ss_fentypuma_04.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα