Skip to main content

FASHION NEWS

Είμαστε υπέροχες! I “DO See” It!

Ναι, οι μικρές καθημερινές στιγμές, είναι αυτές που ομορφαίνουν τη ζωή μας.


Κέλλυ Νόβακ

Νομίζω ότι, τελικά, είμαι άνθρωπος της ρουτίνας. Αν και μπορεί καμιά φορά να νιώθω ότι βαριέμαι εύκολα, όσο μεγαλώνω και μαθαίνω καλύτερα τον εαυτό μου, συνειδητοποιώ ότι μου αρέσει να ξέρω τι θα κάνω αύριο, μεθαύριο. Να νιώθω ασφάλεια μέσα στην καθημερινότητά μου.

Παρόλα αυτά, έχω φροντίσει (ή τουλάχιστον δουλεύω σκληρά γι’ αυτό) η καθημερινότητά μου να με ικανοποιεί και να μου αρέσει.

Ξεκινάω από την δουλειά που κάνω, που την λατρεύω και φυσικά τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και που  δίνουν στη ζωή μου χρώμα και  ζωντάνια.

Μεγαλώνοντας (δεν το πιστεύω ότι χρησιμοποιώ δεύτερη φορά, αυτή τη λέξη), και ζώντας μέσα σ’ αυτή την ( κάθε άλλο παρά εύκολη) πραγματικότητα, συνειδητοποιώ  πως πρέπει να δουλεύω για αυτές τις όμορφες, καθημερινές στιγμές. Γι’ αυτές που, τελικά ,με κάνουν ευτυχισμένη.
 

adv_pandor_autumncollection_01.jpg
 

Το να βρεθώ με την κολλητή μου φίλη, και να φάμε μαζί το απόγευμα μετά την δουλειά (…ίσως και το ότι μαγειρεύει εκείνη, να παίζει ρόλο στο να είναι αυτή είναι η αγαπημένη μου στιγμή;), είναι μια μικρή ευτυχία. Το να κάνω έναν τεράστιο περίπατο με τους φίλους μου, στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, να νιώσω  μικρή και ευάλωτη, είναι κι αυτό μια μικρή ευτυχία. Το να κάνω χαζές γκριμάτσες με τον τρίχρονο ανιψιό μου και, να με κάνει ένα μωρό, να γελάω  μέχρι δακρύων, είναι άλλη μια στιγμή ευτυχίας.

Το  να πάω σε ένα κατάστημα της PANDORA, να δοκιμάσω τα κοσμήματα της νέας της Autumn/Winter Collection 2017 συλλογής, και να νιώσω φωτεινή, λαμπερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση, να δω και να αισθανθώ πως Ι DO See the Wonderful, είναι …πολλές στιγμές ευτυχίας ενωμένες σε μια τεράστια και υπέροχη!

Κι αυτή η τεράστια στιγμή ευτυχίας, δεν μπορεί παρά να είναι μία από τις αγαπημένες μου, τις ξεχωριστές μου και τις πιο σημαντικές μου. Γιατί  με κάνει να νιώθω ότι «Ναι! Είμαι υπέροχη!»

Η εμψυχωτική καμπάνια, Do See the Wonderful”, αλλά και η  γενικότερη φιλοσοφία του brand, νομίζω ότι παίζουν καταλυτικό ρόλο στο να αισθάνομαι έτσι.

Δεν είναι μόνο πως μου το υπενθυμίζει. Είναι που με κάνει να το νιώθω απόλυτα αληθινό! «Ναι! Είμαι υπέροχη!»

«Στην PANDORA, θέλουμε οι γυναίκες να γιορτάζουν όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνουν κάθε μέρα, καθώς όλες αυτές οι στιγμές αντιπροσωπεύουν κομμάτια του πολύπλευρου, ιδιαίτερου εαυτούς τους! Τα κοσμήματα PANDORA λειτουργούν ως σύμβολο όλων αυτών των καθημερινών επιτευγμάτων και όλων αυτών που πραγματικά αγαπάμε», αναφέρει σχετικά η Minna Philipson, Senior Vice President & Chief Marketing Officer της PANDORA, καταλαβαίνοντας τελικά, από που προέρχεται αυτό το συναίσθημα.

adv_pandor_autumncollection_02_2_2.jpgΚαι φυσικά, παίζουν ρόλο και τα κοσμήματα. Αχ, αυτά τα κοσμήματα. Είναι η… Αχίλλειος πτέρνα μου! Και η νέα Autumn/Winter Collection 2017, είναι πραγματικά μοναδική.

Δροσερές ασημί, θερμές χρυσές και vintage ροζ μεταλλικές αποχρώσεις, πρωταγωνιστούν στα σχέδια της νέας συλλογής και δημιουργούν απροσδόκητους, trendy συνδυασμούς για κάθε στιλ και περίσταση. Κομψά κοσμήματα από μασίφ ασήμι, χρυσό 14Κ και το μοναδικό μείγμα μετάλλων PANDORA Rose διακοσμούνται με cut-out καρδιές στη νέα σειρά "Hearts of PANDORA”, προσφέροντας διαχρονική κομψότητα στα looks της σεζόν.

  adv_pandor_autumncollection_03.jpg  
 

Η ομορφιά των γεωμετρικών σχημάτων αποτυπώνεται στις θηλυκές δημιουργίες της σειράς "Geometric Glow”, που θα απογειώσουν ένα απλό, καθημερινό ντύσιμό αλλά κι μια glamorous, βραδινή εμφάνιση.
 

adv_pandor_autumncollection_05.jpg

Λαμπερές πέτρες κυβικής ζιρκόνιας τοποθετούνται με το χέρι σε signature δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ, αιχμαλωτίζοντας το φως σε κάθε κίνηση.

 adv_pandor_autumncollection_08.jpg

Τη σειρά συμπληρώνουν εντυπωσιακά σύμβολα σε ιριδίζουσες ροζ, χρυσές και ασημένιες αποχρώσεις, που αποτελούν την ιδανική προσθήκη στα βραχιόλια του φθινοπώρου.  adv_pandor_autumncollection_07_7_7.jpg 

Από τώρα πάντως η δημιουργική ομάδα της PANDORA, μας προετοιμάζει για μια ξεχωριστή, χριστουγεννιάτικη σεζόν, προτείνοντάς μας εντυπωσιακά σχέδια κοσμημάτων εμπνευσμένα από τη μαγική ομορφιά του χειμώνα και του νυχτερινού ουρανού! Μπλε αποχρώσεις, λαμπερά κρύσταλλα, αιθέριες χιονονιφάδες και πεφταστέρια θα προσθέσουν εκθαμβωτική λάμψη σε κάθε γιορτινή εμφάνιση!

Όπως σου είπα είναι αυτή η αγάπη, η φροντίδα και η προσοχή στη λεπτομέρεια, που αποτυπώνεται σε κάθε μοναδικό κόσμημα PANDORA από την αρχή της δημιουργίας του μέχρι το τέλος, συνδυάζοντας τη σύγχρονη αισθητική με την εκπληκτική δεξιοτεχνία.

Κάθε γυναίκα μπορεί να εκφράσει τη μοναδικότητα και το προσωπικό της στιλ, συνδυάζοντας με τον δικό της τρόπο τα εντυπωσιακά σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ των συλλογών της PANDORA.

Κάθε γυναίκα μπορεί να… Do See the Wonderful και να δει τελικά, πόσο υπέροχη είναι. Και αυτή την σεζόν, εγώ το φωνάζω και το γιορτάζω: «Είμαστε υπέροχες!»

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr .

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.