Skip to main content

FASHION NEWS

Πώς να δεις τον κόσμο… αλλιώς

Η νέα συλλογή του brand Kaleos Eyehunters σου λέει πώς.


Κέλλυ Νόβακ

Ωραίο να παίζει κανείς με το διαφορετικό. Με τις αντιθέσεις. Το οξύμωρο. Να έχει ενδιαφέρουσες αντιπαραθέσεις στην ζωή του. Ναι, είναι ωραία όλα αυτά και, η αλήθεια είναι ότι μέσα από τις τέχνες έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε τέτοιου είδους εμπειρίες.

«Τέχνες» είπα και μου ήρθε στο μυαλό, η πρόσφατη παρουσίαση της νέας συλλογής Conservatory Issue II, του ισπανικού brand KALEOS EYEHUNTERS που έγινε πριν λίγες ημέρες στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Η νέα συλλογή του brand γιορτάζει κα αυτή τις αντιθέσεις. Αυτό καταλάβαμε όταν επισκεφθήκαμε τον όμορφο χώρο του μουσείου και αντικρύσαμε τα εξίσου όμορφα γυαλιά. Τοποθετώντας δίπλα-δίπλα το οργανικό, το απαραίτητο, το καλό με τον άνθρωπο, την εξέλιξη και την ανάπτυξη, το brand εμπνέεται από την διαφορετικότητα ανάμεσα σε δύο πράγματα για αυτή την συλλογή και μας «προσκαλεί», να δούμε τον κόσμο… αλλιώς.

Με αυτό τον τρόπο, πετυχαίνει ώστε τα πιο αγνά σχέδια ανεπιτήδευτης ομορφιάς να αναδεικνύονται με ευφάνταστες δημιουργικές πινελιές που ξεχωρίζουν με τη φινέτσα τους δημιουργώντας μια συλλογή γεμάτη αντιθέσεις. Πρόκειται για μία βεντάλια γεμάτη κοντράστ σε ένα σκηνικό απόλυτης γαλήνης.
 

1718collection_kaleos_01.jpg
 

Γήινες αποχρώσεις και τονισμοί εμπνευσμένοι από τους οργανικούς χρωματικούς τόνους του ξύλου, της βλάστησης και της γης, φακοί που δένουν αρμονικά με τους σκελετούς, αναπάντεχοι συνδυασμοί και έντονες λεπτομέρειες με καθρέφτη και glitter, δημιουργούν ένα σύνολο τόσο πολυδιάστατο όσο και η φύση.

Το σκηνικό λοιπόν, που ήταν εμπνευσμένη από την νέα καμπάνια του brand και είχε την επιμέλεια του σκηνογράφου Γιώργου Γεωργίου, είχε ως κεντρικό στοιχείο τη «φύση» κάτι που δεσπόζει και στην καμπάνιας CONSERVATORY II του brand.

Η καμπάνια πήρε ζωή μέσα από ένα αφαιρετικό δέντρο, ένα art installation που υλοποιήθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο event και τοποθετήθηκε στην κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Σταθάτου, ενώ τα γυαλιά της συλλογής, πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι διαφορετικές προσωπικότητες, οι αμέτρητες ματιές που το κοιτούν.
 

1718collection_kaleos_03.jpg
 

Στην μοναδική βραδιά, παρευρέθηκαν οι εξαιρετικοί καλεσμένοι και φίλοι του brand KALEOS EYEHUNTERS οι οποίοι καλωσόρισαν ένθερμα τη νέα συλλογή, μεταξύ των οποίων ήταν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νικολέττα Ράλλη.

1718collection_kaleos_04.jpg
Νικολέττα Ράλλη 

1718collection_kaleos_05.jpg
Φλορίντα Πετρουτσέλι

 

Δες όλη τη συλλογή εδώ:

https://www.kaleoseyehunters.com/

IG & FB: @kaleoseyehunters

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός