Πώς να δεις τον κόσμο… αλλιώς

Η νέα συλλογή του brand Kaleos Eyehunters σου λέει πώς.

Κέλλυ Νόβακ

Ωραίο να παίζει κανείς με το διαφορετικό. Με τις αντιθέσεις. Το οξύμωρο. Να έχει ενδιαφέρουσες αντιπαραθέσεις στην ζωή του. Ναι, είναι ωραία όλα αυτά και, η αλήθεια είναι ότι μέσα από τις τέχνες έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε τέτοιου είδους εμπειρίες.

«Τέχνες» είπα και μου ήρθε στο μυαλό, η πρόσφατη παρουσίαση της νέας συλλογής Conservatory Issue II, του ισπανικού brand KALEOS EYEHUNTERS που έγινε πριν λίγες ημέρες στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Η νέα συλλογή του brand γιορτάζει κα αυτή τις αντιθέσεις. Αυτό καταλάβαμε όταν επισκεφθήκαμε τον όμορφο χώρο του μουσείου και αντικρύσαμε τα εξίσου όμορφα γυαλιά. Τοποθετώντας δίπλα-δίπλα το οργανικό, το απαραίτητο, το καλό με τον άνθρωπο, την εξέλιξη και την ανάπτυξη, το brand εμπνέεται από την διαφορετικότητα ανάμεσα σε δύο πράγματα για αυτή την συλλογή και μας «προσκαλεί», να δούμε τον κόσμο… αλλιώς.

Με αυτό τον τρόπο, πετυχαίνει ώστε τα πιο αγνά σχέδια ανεπιτήδευτης ομορφιάς να αναδεικνύονται με ευφάνταστες δημιουργικές πινελιές που ξεχωρίζουν με τη φινέτσα τους δημιουργώντας μια συλλογή γεμάτη αντιθέσεις. Πρόκειται για μία βεντάλια γεμάτη κοντράστ σε ένα σκηνικό απόλυτης γαλήνης.
 

1718collection_kaleos_01.jpg
 

Γήινες αποχρώσεις και τονισμοί εμπνευσμένοι από τους οργανικούς χρωματικούς τόνους του ξύλου, της βλάστησης και της γης, φακοί που δένουν αρμονικά με τους σκελετούς, αναπάντεχοι συνδυασμοί και έντονες λεπτομέρειες με καθρέφτη και glitter, δημιουργούν ένα σύνολο τόσο πολυδιάστατο όσο και η φύση.

Το σκηνικό λοιπόν, που ήταν εμπνευσμένη από την νέα καμπάνια του brand και είχε την επιμέλεια του σκηνογράφου Γιώργου Γεωργίου, είχε ως κεντρικό στοιχείο τη «φύση» κάτι που δεσπόζει και στην καμπάνιας CONSERVATORY II του brand.

Η καμπάνια πήρε ζωή μέσα από ένα αφαιρετικό δέντρο, ένα art installation που υλοποιήθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο event και τοποθετήθηκε στην κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Σταθάτου, ενώ τα γυαλιά της συλλογής, πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι διαφορετικές προσωπικότητες, οι αμέτρητες ματιές που το κοιτούν.
 

1718collection_kaleos_03.jpg
 

Στην μοναδική βραδιά, παρευρέθηκαν οι εξαιρετικοί καλεσμένοι και φίλοι του brand KALEOS EYEHUNTERS οι οποίοι καλωσόρισαν ένθερμα τη νέα συλλογή, μεταξύ των οποίων ήταν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νικολέττα Ράλλη.

1718collection_kaleos_04.jpg
Νικολέττα Ράλλη 

1718collection_kaleos_05.jpg
Φλορίντα Πετρουτσέλι

 

Δες όλη τη συλλογή εδώ:

https://www.kaleoseyehunters.com/

IG & FB: @kaleoseyehuntersAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares