Νέα έκθεση του οίκου Louis Vuitton ξεκινάει στην Νέα Υόρκη

Όλες οι λαμπερές παρουσίες που είδαμε στα εγκαίνια!

Κέλλυ Νόβακ

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εκθέσεις Μόδας, λαμβάνει μέρος στην Νέα Υόρκη. Η πλούσια ιστορία και σημαντική συμβολή στον χώρο της Μόδας και όχι μόνο, του οίκου Louis Vuitton παρουσιάζεται μέσα από την έκθεση “Vogez Voguez Voyagez”, η οποία σκοπό έχει να «ταξιδέψει» τους επισκέπτες της στον θαυμάσιο κόσμο του οίκου.

Το δικό του μουσείο δημιούργησε μάλιστα το brand, για τον σκοπό αυτό, στον χώρο ενός παλαιού, νεοϋρκέζικου χρηματιστηρίου στον οποίο θα στεγαστεί ηεν λόγω έκθεση. Τα εκθέματα περιλαμβάνουν από τα φημισμένα είδη ταξιδιού του οίκου LV, από βαλίτσες και sac voyage μέχρι και φορέματα που έχουν «εμφανιστεί» στο κόκκινο χαλί.

Από την ίδρυση του οίκου το 1854 μέχρι και σήμερα, το γνωστό γαλλικό brand έχει κατορθώσει να δημιουργήσει ένα από τα σημαντικότερα και πιο influential brands παγκοσμίως, και να επεκτείνει τον οίκο από τις δημιουργίες δερμάτινων ειδών, σε ρούχα, αξεσουάρ, αρώματα αλλά και να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες συνεργασίες και συλλογές με σημαντικούς καλλιτέχνες από τον χώρο της Τέχνης.

Στα εγκαίνια εμφανίστηκαν πολλές σημαντικές παρουσίες από τον χώρο του κινηματογράφου, της Μόδας κτλ., γυναίκες οι οποίες είναι χρόνια τώρα fan του brand, φορώντας συχνά δημιουργίες του στο κόκκινο χαλί.
 

exhibition_lv_celebs_01.jpg

Riley Keough

 

exhibition_lv_celebs_02.jpg

Ruth Negga

 

exhibition_lv_celebs_03.jpg

Martha Hunt

 

exhibition_lv_celebs_04.jpg

Michelle Williams

 

exhibition_lv_celebs_05.jpg

Aimee Song

 

exhibition_lv_celebs_06.jpg

Zendaya

 

exhibition_lv_celebs_07.jpg

Lea Sedoux

 

exhibition_lv_celebs_08.jpg

Natalia Vodianova

 

exhibition_lv_celebs_09.jpg

O Nicolas Ghesquière με την Alicia VikanderAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares