Skip to main content

FASHION NEWS

Η Rihanna είναι η Βασίλισσα της Αιγύπτου

Ναι, δεν είναι μόνο η βασίλισσα του στιλ τελικά…


Κέλλυ Νόβακ

Η Rihanna δεν σταματάει να μας εκπλήσσει τον τελευταίο καιρό με τα επιτεύγματά της. Όλο και κάτι καινούργιο έχει να μας παρουσιάσει είτε πρόκειται για μια νέα σειρά καλλυντικών προϊόντων, είτε για ένα νέο outfit, είτε με μία νέα συλλογή ρούχων, είτε για μια εκπληκτική φωτογράφηση περιοδικού μόδας.

Αυτή την φορά λοιπόν, έκανε το τελευταίο. Η Rihanna λοιπόν, «μεταμορφώνεται» στην Βασίλισσα Νεφερτίτη και ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue Arabia, τεύχος Νοεμβρίου.

Η σταρ και οι editors του περιοδικού αποτιούν φόρο τιμής στην αρχαία Αιγύπτια βασίλισσα και προσφέρουν μέσω της σταρ, μια σύγχρονη εκδοχή της.

Η RiRi καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι άγνωστη με την κουλτούρα και τον πολιτισμό της αρχαίας Αιγύπτου, μιας και έχει ένα τεράστιο τατουάζ κάτω από το στήθος που απαθανατίζει το εν λόγω πρόσωπο.

Ο Manuel Arnaut, editor-in-chief της Vogue Arabia, λέει σχετικά για την φωτογράφηση: «Αφιερώνουμε αυτό το τεύχος (Νοεμβρίου) σε δυνατές και δυναμικές γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο. Η Rihanna, η πρωταγωνίστρια του εξωφύλλου μας, είναι μια από αυτές. Δεν είναι μόνο μια από τις πιο επιτυχημένες popstars εν ζωή, αλλά επηρεάζει και την βιομηχανία με τα εμψυχωτικά της τραγούδια και την μοναδική αίσθηση του στιλ της, ενώ παράλληλα εκπροσωπεί την διαφορετικότητα. Με το στέμμα αυτό το οποίο σχεδίασε το Faeth Millinery, η Rihanna τιμάει αυτή την αξέχαστη βασίλισσα η οποία ακόμα θεωρείται μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Αρχαίας Αιγύπτου».

Αν και η Rihanna είναι εκθαμβωτική στο εξώφυλλο πολύς κόσμος την κατηγόρησε για το γεγονός ότι απεικονίζει ένα πρόσωπο που δεν αποτελεί μέρος της κουλτούρας της.

Δεν παρακάτω μερικές εικόνες της φωτογράφησης αλλά και το πώς αντέδρασε πολύς κόσμος στα social media.
 

arabia_vogue_rihanna_01.jpg

arabia_vogue_rihanna_02.jpg

arabia_vogue_rihanna_03.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ