Αυτά είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου

Μιλάμε για πολλά μηδενικά. Πολλά. 

Κέλλυ Νόβακ

Ήταν στα ‘90s που η Linda Evangelista είχε δηλώσει ότι δεν σηκώνεται από το κρεβάτι της για λιγότερο από 10.000 δολάρια. Τέτοια ήταν τα «κασέ» των topmodels τότε, και σίγουρα δεν είναι τα ίδια τώρα. 

Όσον αφορά τις αμοιβές των μοντέλων στον χώρο της Μόδας, τα μηδενικά είναι πολύ διαφορετικά από άλλες δουλειές στην βιομηχανία αυτή και σίγουρα δεν είναι οι ίδιες με αυτές στην δεκαετία του ’90. 

Το Forbes δημοσίευσε για άλλη μια χρονιά λοιπόν, την λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της χρονιάς που μας πέρασε, και τα ποσά που θα δεις, είναι από αυτά που εμείς οι… «κοινοί θνητοί», βλέπουμε μόνο γραπτώς και μόνο στα όνειρά μας!

Ποιο είναι όμως το περίεργο φέτος; Η Kendall Jenner παίρνει την πρωτιά! Μέχρι τώρα η Gisele Bündchen είχε την πρώτη θέση, από το 2004! Άλλα ονόματα στην λίστα είναι αυτά της Adriana Lima και της Gigi Hadid. 

Φυσικά, πολλά ακόμη πασίγνωστα ονόματα βρίσκονται στην πολυπόθητη λίστα, με πρόσωπα όπως την Chrissy Teigen, Bella Hadid και Ashley Graham να έχουν μια θέση και αυτές. Από την άλλη καθόλου περίεργο δεν μας φαίνεται που δεν υπάρχουν διαφορετικές εθνικότητες στην λίστα, με την Liu Wein να είναι η μόνη Κινέζα που δεν είναι «λευκή». 

Δες την λίστα παρακάτω. 

1. Kendall Jenner, 22 εκατομμύρια δολάρια 

2. Gisele Bündchen, 17.5 εκατομμύρια δολάρια

3. Chrissy Teigen, 13.5 εκατομμύρια δολάρια

4. Adriana Lima, 10.5 εκατομμύρια δολάρια

5. Gigi Hadid, 9.5 εκατομμύρια δολάρια

6. Rosie Huntington-Whiteley, 9.5 εκατομμύρια δολάρια

7. Karlie Kloss, 9 εκατομμύρια δολάρια

8. Liu Wen, 6.5 εκατομμύρια δολάρια

9. Bella Hadid, 6 εκατομμύρια δολάρια

10. Ashley Graham, 5.5 εκατομμύρια δολάριαAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares