Skip to main content

FASHION NEWS

Πώς θα είναι τα πόδια σου όμορφα και ξεκούραστα όλη μέρα

Ένα είναι το…. “tip” που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να το πετύχεις αυτό! 


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, είμαι άνθρωπος που λατρεύει το περπάτημα. Αν μπορούσα να περπατάω από το σπίτι στην δουλειά (με τον φόβο ότι θα δεν με… «φάει λάχανο» κάποιο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της διαδρομής…), τότε θα το έκανα!

Έχω αρκετά καθιστική δουλειά γενικότερα, αλλά υπάρχουν και ημέρες που πρέπει να παρευρεθώ σε εκδηλώσεις, όπου εκεί… «παίζει» περισσότερη ορθοστασία. Και είμαι «ευαίσθητη» στην ορθοστασία. Δεν ξέρω αν είναι κάτι οργανικό ή όχι, αλλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα! Ανάμεσά τους και η Μαρία Μπεκατώρου!

Πρόσφατα λοιπόν, βρέθηκα σε ένα εντυπωσιακό και διαδραστικό Media Event, με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπεκατώρου! Εκεί, πραγματοποιήθηκε το επίσημο λανσάρισμα του καλσόν Scholl Light Legs στην ελληνική αγορά! Τι είναι αυτό το προϊόν; Η λύση στα προβλήματά μας! Το μοναδικό… “tip” που θα σου προσφέρει όμορφα και ξεκούραστα πόδια όλη μέρα!
 

event_scholllightlegs_01.jpg

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης (στην οποία ευτυχώς δεν χρειάστηκε να είμαστε όρθιες!), είχαμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε το νέο καλσόν Scholl Light Legs, αλλά και να βιώσουμε μια πρωτότυπη εμπειρία... catwalk!

Συνδυάζοντας το νέο καλσόν με τις κομψές δημιουργίες από την ελληνική εταιρία VIVA Fashion δημιούργησαν μοναδικές, θηλυκές εμφανίσεις.

event_scholllightlegs_02.jpg
 

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες στον κόσμο, όπως προκύπτει από έρευνες σε διαφορετικές χώρες, παραπονιούνται πως νιώθουν τα πόδια τους βαριά και κουρασμένα, στη διάρκεια της ημέρας (ανάμεσά τους και εγώ…), ειδικά αυτές που περνούν πολλές ώρες όρθιες, ή και πολλές ώρες –από το πρωί ως το βράδυ- εκτός σπιτιού. 
 

event_scholllightlegs_03.jpg
 

Η λύση λοιπόν, είναι αυτή! Τα καλσόν νέας γενιάς Scholl Light Legs, χάρη στη μοναδική τεχνολογία πλέξης Fibre Firm™, που βασίζεται σε ένα εξαιρετικά ευπροσάρμοστο διαπνέον υλικό, παρέχουν διαβαθμισμένη συμπίεση κατά μήκος του ποδιού, ασκώντας τη μεγαλύτερη πίεση στον αστράγαλο που μειώνεται ανεβαίνοντας προς τον μηρό. Έτσι, ενισχύεται ενεργά η κυκλοφορία του αίματος στα πόδια, με αποτέλεσμα μια πιο ανάλαφρη αίσθηση όλη την ημέρα. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του καλσόν Scholl Light Legs είναι πως, χάρη στο υψηλής ποιότητας υλικό του, που εφαρμόζει απόλυτα στο σώμα, διαμορφώνει μια κομψή σιλουέτα.

 Η νέα γενιά καλσόν Scholl Light Legs «ενθαρρύνει» τη σύγχρονη γυναίκα, που ζει έντονα, κυκλοφορεί όλη μέρα, στέκεται όρθια πολλές ώρες, συχνά βγαίνει απευθείας μετά τη  δουλειά, χωρίς ξεκούραση ή αλλαγή παπουτσιών, τη γυναίκα που υποβάλει τα πόδια της σε μεγάλη πίεση με τον τρόπο ζωής της, να επιλέξει τη λύση που φροντίζει τα πόδια της και τα κάνει να νιώθουν ανάλαφρα και όμορφα από το πρωί ως το βράδυ. Χωρίς κανένα συμβιβασμό στην άνεση, το στιλ και την κομψότητα!
 

event_scholllightlegs_04.jpg
 

Η σειρά Scholl Light Legs προς το παρόν διαθέτει τα εξής προϊόντα:  Scholl Light Legs 60 DEN BLACK, Scholl Light Legs 20 DEN BLACK , Scholl Light Legs 20 DEN BIΕGE, σε μέγεθος Medium, Large και XL. Μπορείς να τα βρεις σε μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ, στα Hondos Center, σε επιλεγμένα φαρμακεία και e-pharmacies. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά το καλσόν Scholl Light Legs και τα υπόλοιπα προϊόντα Scholl μπορείς να βρείς στις ιστοσελίδες: https://www.rb.com/brands/scholl/ και http://www.scholl.gr/.  

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου