Skip to main content

FASHION NEWS

Ένας μικρός (χρωματιστός) παράδεισος στην Σχολή Καλών Τεχνών

Η Swarovski για άλλη μια φορά, διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό event για την παρουσίαση της συλλογής “Rainbow Paradise” SS’ 2018!


Κέλλυ Νόβακ

Η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών μετατράπηκε σε ένα… μίνι παράδεισο πριν λίγες ημέρες, με αφορμή έναν πολύ καλό σκοπό: για τη νέα συλλογή του brand Swarovski Rainbow Paradise SS’ 2018!

Με την ίδια λάμψη που αντιμετωπίζει τα σχέδια των κοσμημάτων της, έτσι και η εκδήλωση είχε πολλές δόσεις λάμψεις!

Ένας μαγικός κόσμος δημιουργίας ξετυλίχτηκε λοιπόν, μέσα από την πολύχρωμη βραδιά που διοργάνωσε το γνωστό brand, το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου και γέμισε με εκτυφλωτική λάμψη από χρώματα του ουράνιου τόξου και θηλυκές αποχρώσεις της φύσης!

Στη φαντασμαγορική εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά την κρυστάλλινη γοητεία, τα τολμηρά σχέδια και την αψεγάδιαστη δεξιοτεχνία της νέας συλλογής της Swarovski Rainbow Paradise.

18ss_rainbow_paradise_01.jpg

18ss_rainbow_paradise_02.jpg
 

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν οι Tάμτα, Μαίρη Συνατσάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Τζένη Θεωνά, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ιωάννα Πηλιχού, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Λίλα Μπακλέση, Τζωρτζίνα Λιώση, οι σχεδιαστές μόδας Βρεττός Βρεττάκος, Σπύρος Στεφανουδάκης, Στυλιανός, Χριστίνα Κοντοβά, Βάσια Κωσταρά, Όλγα Καραβερβέρη και πολλοί πολλοί άκομα! Τις εντυπώσεις έκλεψε όπως πάντα η κα Anouchka Rafail Swarovski που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και μάγεψε με την παρουσία της και το μοναδικό της στυλ.
 

18ss_rainbow_paradise_03.jpg
 

Απολαύσαμε λοιπόν, μια βραδιά γεμάτη “Brilliance for All”. Με εναρκτήριο σύνθημα το “Yes to Love” η Swarovski μετέφερε ένα μήνυμα διαφορετικότητας και ελευθερίας ενόψει της Γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, και τόνισε πως η αγάπη νικά κάθε εμπόδιο.
 

18ss_rainbow_paradise_04.jpg
 

Σύμβολο της μεταμόρφωσης, η πεταλούδα με τα εντυπωσιακά χρώματα των φτερών της, έφερε την άνοιξη με έναν ύμνο προς την φύση με το σύνθημα “Yes to Nature”.

 Η αγάπη βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με τη μορφή της ανιδιοτελούς μητρικής αγάπης, λέγοντας σε κάθε μανούλα “Yes to Her”.

Κρατώντας μια μοντέρνα ισορροπία, και γνωρίζοντας πως τα χρώματα προκαλούν μοναδικά συναισθήματα, η Swarovski λέει για το καλοκαίρι “Yes to Color” για εμφανίσεις που ξεχωρίζουν και έντονα χρώματα που φτιάχνουν τη διάθεση.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύχρωμα κοκτέιλ και γευστικές λιχουδιές και οι μοναδικές μουσικές επιλογές από τον Dj Pitsi, επισφράγισαν την επιτυχία της βραδιάς.
 

18ss_rainbow_paradise_05.jpg
 

Τα κοσμήματα της συλλογής για τη νέα σεζόν, χαρακτηρίζονται από την τεχνογνωσία που κατέχει η Swarovski στα χρώματα των κρυστάλλων, αλλά και από τη μοντέρνα γοητεία καθώς και την πολυδιάστατη θηλυκότητα των κοσμημάτων της.

Η συλλογή «RAINBOW PARADISE» αποτελεί την αφετηρία για μια πολυποίκιλη συλλογή που υπογραμμίζει την ικανότητα της Swarovski να αναδεικνύει χρωματικές διαβαθμίσεις, ασορτί αποχρώσεις και έντονες μονοχρωμίες κάθε είδους, από τις απαλές, παστέλ αποχρώσεις έως τα ζωηρά και φωτεινά χρώματα.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.